Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes vagyok egy 29...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok egy 29 evesbe, mit tegyek?

Figyelt kérdés

16L

konkretan allandoan o jar az eszembe, de nyilvan nem akarom hogy bajba keruljon

2023. nov. 22. 22:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
73%

És ha meg nem szexuális a cél, akkor lehet az 13 éves is, akkor sem lesz pedofilia. A SZÁNDÉK a lényeg. Ha az disznó, akkor lehet az a lány 30 éves is, akkor is bajban van, ha olyan tetvekkel áll össze, akik csak "fel akarják húzni"

Persze érdemes laz kapcsolat ugye amíg pár év eltelik, tisztán megélni, ha már a lány pl 20, a fiú 34, akkor akár szép házaspár lehetnek majd. DE, annak ki kell forrnia. A döntő az, milyen a világnézete, szándékvilága, hozzáállása, stb. a 16 évesnek és a 29 évesnek. Ez a DÖNTŐ, nem a kor, ha már a 16 megvan, hamarosan hozzá is mehetne. DE nem az ágyba, hanem az esküvőre gondoltam, beérhet a dolog 5 év alatt is, 5 hónap alatt is. Embere válogatja.

2023. nov. 23. 11:44
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
A szerelem egy tiszta, romantikus érzés, ha az van kölcsönösen, akkor oké - de ha csak vad testi vágyak, akkor az veszélyes. Az tud tanácsot adni aki ismeri a feleket.
2023. nov. 23. 11:45
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Ettol nem kerulhet bajba, 14 ev folott mehet barmi jogilag. Tehat 14 egy 60 evessel is akar.
2023. nov. 23. 14:59
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Jogilag teljesen rendben van a kapcsolat hiszen már elmúltál 14 éves.A férfin múlik,hogy mint csinál és hogyan fogadja a hírt ha elmondod neki.
2023. nov. 23. 17:31
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

A többiek a jogi részét már leírták. Viszont egy másik kérdés felmerült bennem: honnan ismered őt? Ha például a gimiből, akkor nyilván várni kell még ezzel...

Illetve ő milyen veled, mit érzel, hogy tekint rád? Ezeken is múlik, hogy jó ötlet-e őszintén megbeszélni vele az érzéseidet jelenleg. (Természetesen amellett, amit már írtak előttem, hogy Te egyáltalán mit szeretnél valójában és mennyire komolyak az érzéseid.) Ha gondolod, privátban is írhatsz, jártam már viszonylag hasonló cipőben.

27/N

2023. nov. 23. 19:56
 16/16 anonim ***** válasza:
69%
Ha vmi tanárod edződ stb akkor hatalmi poziciós szerelem
2023. nov. 24. 09:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!