Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy 29 evesbe, mit tegyek?
16L
konkretan allandoan o jar az eszembe, de nyilvan nem akarom hogy bajba keruljon
És ha meg nem szexuális a cél, akkor lehet az 13 éves is, akkor sem lesz pedofilia. A SZÁNDÉK a lényeg. Ha az disznó, akkor lehet az a lány 30 éves is, akkor is bajban van, ha olyan tetvekkel áll össze, akik csak "fel akarják húzni"
Persze érdemes laz kapcsolat ugye amíg pár év eltelik, tisztán megélni, ha már a lány pl 20, a fiú 34, akkor akár szép házaspár lehetnek majd. DE, annak ki kell forrnia. A döntő az, milyen a világnézete, szándékvilága, hozzáállása, stb. a 16 évesnek és a 29 évesnek. Ez a DÖNTŐ, nem a kor, ha már a 16 megvan, hamarosan hozzá is mehetne. DE nem az ágyba, hanem az esküvőre gondoltam, beérhet a dolog 5 év alatt is, 5 hónap alatt is. Embere válogatja.
A többiek a jogi részét már leírták. Viszont egy másik kérdés felmerült bennem: honnan ismered őt? Ha például a gimiből, akkor nyilván várni kell még ezzel...
Illetve ő milyen veled, mit érzel, hogy tekint rád? Ezeken is múlik, hogy jó ötlet-e őszintén megbeszélni vele az érzéseidet jelenleg. (Természetesen amellett, amit már írtak előttem, hogy Te egyáltalán mit szeretnél valójában és mennyire komolyak az érzéseid.) Ha gondolod, privátban is írhatsz, jártam már viszonylag hasonló cipőben.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!