Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire baj, hogy 16 évesen szerelmes vagyok egy 26 évesbe?
Ha 16 éves lány vagy, akkor nem baj. Nekem 27 évesen volt 17 éves barátnőm, igaz, többnek nézett ki.
Fordítva nem az igazi.
Ilyen korban meg furán hangzik, gyakorlatilag liliom tipras, ami eszébe jut az embereknek :D
Ahogy telik az idő, úgy 10 év már nem sok, egyre kevésbé releváns. Nekem is volt 19 évesen 28 éves pasim :D
Tetszeni tetszhet, de én egészséges kapcsolatot nem tudok elképzelni így. Pár év múlva esetleg, amikor te sem iskolás leszel, hanem dolgozó, esetleg önálló, és kevésbé leszel befolyásolható :) Ez nem negatív megjegyzés akart lenni, inkább tapasztalat .
Sajnos a gond az, hogy te bizonysan állítod, hogy nagyon-nagyon szereted, ahogy sokezer más kamasz is. Aztán valami nem úgy alakul, ahogy kellene, jön valaki új, akkor meg őt fogod nagyon-nagyon szeretni.
Bocsánat, de én nem hiszek abban, hogy ez valódi "szeretet"... Talán előbb át kellene ezt gondolni, és biztosra tudni, hogy ez nem csak rajongás vagy a bejön állapot. A szerelem ezekkel nem fér össze; vagy egyik vagy másik.
Bajnak nem baj, amíg tudod, hol a helyed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!