Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejövök a srácnak?
A fiú az osztálytársam.
Mindig előre enged engem az ajtónál, ha leszeretnek ülni egy helyre és ő is akkor átengedi nekem, ha izgulok egy dolgozatnál elmagyarázza és nem vet meg ha nem értem, hanem rámmosolyog és elmondja mégegyszer, szeretek lovagolni, és akkor mondja h ő is, idegen nyelv órán is kérdezem, hogy mi a kedvenc állata, az ami az enyém (ezt nem így mondta, hanem x állat, ami egyébként az én kedvenc állatom)
Szintén idegen nyelven a előttem ült és a pulcsija a széke támláján volt, elesett a pulcsi, ezt a fiú nem vette észre, én lemásztam az asztal alá és felvettem, a pulcsijával a kezemben visszatértem a székemre és a pulcsit a fiú fejére dobtam, a tanár erre nem szólt semmit, a többiek nem vették észre, a fiú erre hátrafordul és furán néz rám h mert dobtam a pulcsijat a fejére, én pedig mondtam h leesett és h szívesen, aztán valamit elfelejtett hozni a suliba, és megírtam neki h viszek neki is, aztán érkeztünk üzengetni, másnap odaadtam amit kellett hozni, de mikor átadtam neki hosszú másodpercek teltek el és még mindig egymás kezében tartottuk a csomagot, és hát összegért a kezünk és csak bámult a szemembe 9-10 mp n keresztül, azóta is üzengedtünk, az ősziszünet alatt is.Mit gondoltok bejövök neki?
Lehet hogy tényleg csak barátkozni akár, mert ezek arra is utalható jelek.
Te neked tetszik a srác?
Ha igen akkor viszont neked is lassan a tudtára kell adnod hogy legyen belőle valami.
Sok sikert😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!