Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha bejövök egy srácnak de a srác fél kezdeményezni ?
Figyelt kérdés
Nagyon cuki srác . Az osztálytársam mondta el hogy bejövök neki . Ők legjobb barátok .
Mindketten 16 évesek vagyunk
2021. okt. 18. 21:31
1/3 anonim válasza:
Beszélgess vele, keresd a társaságát, de ha ezek után sem lép, akkor hívd el te valahová.
2/3 nhzzhnnhzzhn válasza:
Eleinte csak beszélgess vele írj neki mint egy barát. Aztán egy idő után ha nem kezdeményez mond neki, hogy akarsz valamit élőben mondani. Ilyenkor lehet megjön az esze és ő is mondani akar valamit. Onnantól meg már easy run. De inkább írogass neki barátilag sokáig, növeld az önbizalmát, dícsérd és idővel megfog jönni az önbizalma és elhív valahova. 16F engem egy lány ezzel rá venne bár én már nem vagyok önbizalom hiányos :D
3/3 anonim válasza:
Gyávaság = cumi. Ezt én is megtanultam, mikor fiúként képtelen voltam egy kiszemelt lánnyal ismerkedni. Add a jeleket, köszönj rá, kérdezz valamit. Ha "önindítóval" nem sikerül, akkor told be, aztán már zakatol is a szerelemvonat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!