Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jöjjek össze a fiúval?
Az a helyzet, hogy van egy fiú az osztályomban, aki már évek óta tetszik nekem. Pár hónapja észrevettem, hogy én is tetszem neki (ebbe szinte biztos vagyok, mert elég egyértelmű jeleket adott). Viszont szerintem nem mer kezdeményezni, mert alapvetően egy menő srác, aki szeret a középpontban lenni, de ha ilyesmiről van szó, akkor elég félénk. Már én is próbáltam kimutatni felé, hogy tetszik, de lehet, hogy nem vette a lapot, mindenesetre ez így nagyon rossz, hogy tudom hogy mindketten szeretjük a másikat, csak nem merünk lépni.
Szerintetek hogyan tudnám rávenni a kezdeményezésre?
Miért vagy abba biztos hogy tetszel neki? Mik a jelek?
Ő egy olyan menő srác aki állandoan középpontba van és körülrajongják a lányok!?
Mennyi önbiazalma van?
Szerintem próbálj meg minél több időt a társaságában tölteni (ha megoldható leginkább kettesben). Hívd el moziba, sétálni vagy akár csak simán lógni. A lényeg ,hogy éreztesd vele, hogy te nagyon szívesen töltöd az idődet a társaságában főleg akkor ,ha csak ti magatok vagytok.
Remélem tudtam valamennyit segíteni. További sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!