Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan jöjjek össze a fiúval?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan jöjjek össze a fiúval?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy van egy fiú az osztályomban, aki már évek óta tetszik nekem. Pár hónapja észrevettem, hogy én is tetszem neki (ebbe szinte biztos vagyok, mert elég egyértelmű jeleket adott). Viszont szerintem nem mer kezdeményezni, mert alapvetően egy menő srác, aki szeret a középpontban lenni, de ha ilyesmiről van szó, akkor elég félénk. Már én is próbáltam kimutatni felé, hogy tetszik, de lehet, hogy nem vette a lapot, mindenesetre ez így nagyon rossz, hogy tudom hogy mindketten szeretjük a másikat, csak nem merünk lépni.

Szerintetek hogyan tudnám rávenni a kezdeményezésre?

2023. nov. 10. 21:44
 1/9 anonim ***** válasza:
9%
Smárold le
2023. nov. 10. 21:51
 2/9 anonim ***** válasza:
16%
Szia, te kit hívnál meg a legszívesebben az osztályból egy sütire?
2023. nov. 10. 21:51
 3/9 anonim ***** válasza:
70%
Megéred h segítsen elmagyarázni amit éppen vesztek de nem értesz. Ezzel máris megteremtesz egy viszonyt vele, ahonnan már könnyen el lehet indulni.
2023. nov. 10. 22:38
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Miért vagy abba biztos hogy tetszel neki? Mik a jelek?

Ő egy olyan menő srác aki állandoan középpontba van és körülrajongják a lányok!?

Mennyi önbiazalma van?

2023. nov. 11. 00:55
 5/9 anonim ***** válasza:
16%
Mi van ha csak barát mindenkivel, és hogy nem áll kész egy komolykapcsolatra ő sem, és ezt ő is tudja. 26f
2023. nov. 11. 02:34
 6/9 Fanny 2 ***** válasza:
85%

Szerintem próbálj meg minél több időt a társaságában tölteni (ha megoldható leginkább kettesben). Hívd el moziba, sétálni vagy akár csak simán lógni. A lényeg ,hogy éreztesd vele, hogy te nagyon szívesen töltöd az idődet a társaságában főleg akkor ,ha csak ti magatok vagytok.

Remélem tudtam valamennyit segíteni. További sok sikert.

2023. nov. 11. 03:32
 7/9 Fanny 2 ***** válasza:
92%
Ha meg innen sem veszi a lapot akkor egyszerűen csak közöld vele (finoman) ,hogy ő neked bejön.
2023. nov. 11. 03:34
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, majd igyekszem kettesben lenni vele, de ez elég nehéz ha a suliban vagyunk, máshova elhívni meg...hát majd talán megpróbálom.
2023. nov. 11. 11:09
 9/9 anonim ***** válasza:
7%
Minek akarsz bárkivel is összejönni? Maradj a seggeden inkább a mai mostani világban. ;)
2023. nov. 11. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!