Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Be akarom vallani, hogy bele szerettem a lányba, javasolnátok kérlek?
(már volt a témában egy kérdésem, de nem ez)
18 éves vagyok, és egyre jobban vágyom arra, hogy egy 15 éves leszbikusnak gondolt, de inkább csak borzasztóan lelki sérült lánynak, hogy belé szerettem.
Hetero férfi vagyok, de tényleg vágyom arra, hogy esélyt kapjak arra, hogy szeressen.
Könyörgöm csak egy jelet hadd kapjak arra, hogy van esélyem nála, vagy lesz esélyem.
Azt érzem, hogy minden pénzem.rá akarom költeni és Dec. 29-re, szülinapjára szeretnék venni egy Basszusgitár szettet mert imádja az Iron Maident és basszus gitárost imádja, szeretne is játszani rajta.
Egy 200.000-es szettet néztem ki neki, de Ő tényleg nem olyan aki szeretne lefejni engem. Kiemeli, hogy ne költsek sokat rá.
Én azt szeretném, hogy boldog legyen, de önző módon szeretném, hogy velem legyen az.
Kérlek adjatok tanácsot, hogyan vallhatnék?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!