Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha nem ír vissza a barátnőm és már régóta fura?
Barátnőmmel 8hónapja vagyunk eggyütt és ebben a 8hónapban ki derült hogy megcsalt és hogy kavart is régebben. Kb 1hónapja ilyen; alig ír vissza és fent van, tereli a témákat,(nagyon sok fiú követője van instán és mindenhol), sokat veszekedünk és nekem az a gyanúm hogy megcsal ):
És nagyon kezd nekem fura lenni. Más is azt mondja hogy szakitsak mert ez csak tönkre tesz engem ami igaz is
Szerintetek mit csináljak mert már kezdem feladni a reményt
Ő: 15éves én mindjárt 18.
Előre is köszönöm a válaszokat
köszönöm a válaszod. de mi már lassan két éve együtt voltunk/vagyunk és minden nap minden éjjel vele beszélgettem most meg,meg alig ir vissza alig van velem. :( a suli is rá tesz egy lapáttal mert ott is tud haverkodni. na meg a fiu havarok amit gyülölök. neki jó mert neki vannak fiuk, de nem nincsenek lányok. rá csak ugy tapadnak, de fiuként nehéz
nem fogom a szivemre venni többé amilyen velem. régen nagyon megviselt de mostmár nem fog. annyira.
azért jó lenne a kérdezőnek is segiteni :/
Az a baj hogy neki instán sok sok sok fiú követője van, bele értve az exei és én kértem hogy küldjön screenshotot, küldött de csak a tesoját láttam meg a család tagot..
És sajnos ő régebben kavart fiúkkal rendszeresen, és állítólag mostmár nem kavar..
Állítólag ha egy lány nem ír vissza akkor vagy megcsalt, vagy nem érdekli amit írsz, vagy mással egyre többet ír stb.. kérdezd meg tőle hogy miért ilyen. Kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!