Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titan2002 kérdése:
Vissza akatom szerezni a barátnőm, hogy csináljam?
Figyelt kérdés
8 honapot töltötünk együtt. Majd vitáztunk nem tudom mért. Azt mondja rosszul bántam vele de mindent megadtam neki. Nem akar már velem lenni de szeret. Higx kaphatnám vissza?#tanácsra lenne szukségem
2019. szept. 7. 10:47
1/2 anonim válasza:
sírd ki neki a lelked, oszintén...
Ha azzel nem szerzed vissza akkor legalább engedd ki magadból a hozzá koto vágyaidat
2/2 anonim válasza:
Ígérd meg neki, hogy megtanulsz helyesen írni és vissza fog fogadni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!