Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért néz folyton a barátnőm anyja Engem?
Figyelt kérdés
Elvàlt 39 éves nő, én 17f.2023. okt. 19. 21:49
21/39 anonim válasza:
Az nem kikezdés, hogy folyton néz. Tetszik neked a nő? Jobban tetszik, mint a lánya?
22/39 A kérdező kommentje:
Nem tetszik, de rámszállt. Érintget folyton, mikor a bnőm nem figyel.
2023. okt. 21. 09:39
23/39 anonim válasza:
Ülj úgy, hogy ne férjen hozzád.
24/39 A kérdező kommentje:
Próbálok, de követ Engem. Most ebédkor a bnőm mellett ültem, erre Ő simogatta a hátamat, szerencse, hogy a bnő nem észlelte
2023. okt. 21. 12:51
25/39 anonim válasza:
Fenének vagy náluk annyit? Ott laksz?
26/39 anonim válasza:
ha annyire zavarna nem ide irkálnál, hanem cselekednél. 😂
27/39 A kérdező kommentje:
Ok, de mit cselekedjek? 26-os, ne nevess, mert két fogad lesz🙂
2023. okt. 21. 23:00
28/39 anonim válasza:
Fél anyóstól aztán itt keménykedik. 😂
Anyósodnak nincs palija, hogy téged érintget?
Egyáltalán nem biztos, hogy ki akar kezdeni veled, lehet, hogy neki az érintés a szeretetnyelve. Azzal fejezi ki, hogy kedvel téged, te meg félreérted, azt beszéled be magadnak, hogy nyomul rád.
Legyél vele udvarias, tisztelettudó, de reagálj teljesen közömbösen a tetteire és majd abbahagyja.
29/39 anonim válasza:
és az anyósodnak nem tudnál két fogat csinálni?
30/39 A kérdező kommentje:
Tudnék, de nem akarok nőket bántani. 4 éve elvált, nem talált egy másik krapekot ( mindegyik olyan hlupák, mint a férje volt]
2023. okt. 23. 07:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!