Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a lányok a "cuki" fiúkat friendzone-ban tartják, én miért gondolom a nekem tetsző srácokról, hogy cukik?
Férfi vagyok.
Én taszítónak tartom ha egy férfi vagy fiú cuki, sőt, szánalmas.
Nem kell menő csávónak, gyúrósnak vagy parasztnak lenni. De egy bizonyos megjelenése, kiállása legyen már.
Egy férfi vagy srác lehet udvarias, kedves de ezt nem szabad összekeverni a cukisággal. Ezt a kifejezést többnyire olyan emberek használják akik nem tudnak különbséget tenni egy állat és egy ember között amikor a cuki jelzőt használják rájuk.
#6 most a régi magyar tanáromat jutattad eszembe aki ugyanezzel a bullshit-el jött. Egy férfi lehet cuki. És valakinek ez jön be. Ha valaki udvarias, kedves, figyelmes azt miért ne lehetne úgy hívni? Lehet régen nem így volt, de nem mondhatod hogy az általad választott időpontba (mikor felnőtt leszel) megáll az élet körülötted. De tisztelet, hogy nem incel kúltúrát erősíted.
Kérdező, teljesen normális mindkettő.
Köszi a válaszokat. Nekem akkor cuki egy fiú, ha arcra is tetszik, de a viselkedése normális és valamilyen szempontból olyan hobbija van, ami nekem megnyeri a tetszésem. Azok a srácok, akik tetszenek pl mind komolyabbak (ezt főleg gondolkodásra kell érteni), okosak és van olyan tulajdonságuk, amik miatt cukik (pl. az egyik a kutyákat szereti és nagyon jól megvan a sajátjával, a másiknak pl. a kishuga a mindene, ők is nagyon aranyosaqk együtt.) Szóval az ilyen normálisabb, érzelmesebb srácok nekem a cukik, akik külsőre is tetszenek.
Persze, szerintem sincs ezzel baj, csak mindenkitől azt hallom, hogy az aranyos srácok = friendzone.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!