Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok ti voltatok mar joval idösebb fiuba szerelmesek?
Figyelt kérdés
Hany evesek voltatok es mennyi a fiu?
Összejött vele valami? Ha igen hogy? Most mennyi idösek vagytok?
2023. okt. 13. 10:58
1/10 anonim válasza:
Szerintem a tini lányok 90%-a volt már szerelmes valamilyen hírességbe, szóval elég gyakori jelenség ez.
2/10 anonim válasza:
17 evesen 35 eves pasival jartam 1 evig. Nagyon jo volt minden, de aztan nagy volt a tavolsag meg o mar babat akart tolem.
3/10 anonim válasza:
2# ügyes vagy. Már megint a 32-35 éves férfi irogat
4/10 anonim válasza:
Azért nagyon nem mindegy,hogy egy sztárba lesz szerelmes a lány vagy a való életben egy férfiba, akit megkaphat.A legtöbb lány biztosan volt már szerelmes idősebb sztárba,vagy rajongott érte.
5/10 anonim válasza:
Igen, 4 éves koromban szerelmes voltam apukám barátjába.
6/10 anonim válasza:
"2# ügyes vagy. Már megint a 32-35 éves férfi irogat"
Beteg az agyad! Sok tinilány szereti az igazi pasikat mert nem olyan hülye mint te!
7/10 anonim válasza:
Igen a szomszédomba(10 évesen) 1 és fél évvel idősebb.Nem lett semmi belőle.
9/10 anonim válasza:
Igen, most 24 éves vagyok és egy 48 éves fiúba vagyok szerelmes, aki a kollégám. Problem?
10/10 anonim válasza:
Nem hírességről volt csak szó, hanem idősebb fiúba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!