Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy még így is segíteni szeretnék neki?
Figyelt kérdés
Körülbelül 1 hónapja, hogy elkezdtem beszélni a lánnyal, és azt vettem észre, hogy szeretem őt. Mondta, hogy szerinte szép vagyok stb és én meg már elhittem, hogy lesz valami köztünk. Erre tegnapi napon mondta, hogy tetszik neki valaki. Normális vagyok, hogy össze akarom hozni a sráccal, és boldognak látni őt? (még akkor is ha nélkülem) Előre is köszönöm!
17/F
2023. okt. 12. 20:25
11/14 anonim válasza:
Lemondani a szerelmedről azért, hogy ő boldog lehessen az egyik legönzetlenebb dolog a világon.
12/14 anonim válasza:
Kevés ilyen jó ember van mint te. Légy büszke arra, hogy létezel és hogy ilyen vagy!
#egy reménytelenül romantikus nőnemű lèny
13/14 anonim válasza:
De a segítség tulzás. Csak ne állj az utjukba
14/14 anonim válasza:
Nem vagy szánalmas.sajnos kevés olyan ember van mint te.Nekem volt szerencsém olyan fiúhoz mint te,más már rég elfelejtett volna de ő kiartott mellettem és szeretett volna boldognak látni szóval nem vagy lúzer ez a természetes viselkedés vagyis ez lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!