Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a lány domináns , és nem hagyom, hogy megkötözzön, és ellenállok, akkor mit csinál?
Figyelt kérdés
Ugye nem csavarja ki a kezem? 16f2023. okt. 10. 16:50
2/13 anonim válasza:
Ha nemet mondasz a vágyaira, akkor szerintem valószínűbb, hogy keres magának sub pasit helyetted, minthogy kicsavarja a kezed.
3/13 anonim válasza:
Vagy elzavar, vagy megvonja tőled a szexet. Mindkettő a kapcsolat végét jelenti.
4/13 anonim válasza:
Mielőtt ilyesmit csináltok, beszélni kell, hogy kinek mi fér bele, ki mit akar.
5/13 anonim válasza:
én úgy megb***nám a csajt hogy nem lenne többet domináns
7/13 anonim válasza:
Csóri srác baszki
Én is izgultam az első szex előtt. De nekem legalább nem kellett félni tőle, hogy megvernek közben :D
8/13 anonim válasza:
Nos, a bdsm lényege a kölcsönös beleegyezés. Persze ilyen fiatalon még az emberek túl felelőtlenek ehhez. Nekem is volt ilyen barátnőm, azt mondta, csak akkor sz . p le ha kikötözhet. Én belementem, ő meg eléggé megkínzott.
9/13 anonim válasza:
"csak akkor sz . p le ha kikötözhet. Én belementem, ő meg eléggé megkínzott."
Mint a taxi 3-ban Emilient az ázsiai bige :D
10/13 anonim válasza:
8: hasonló nekem is volt, igaz, nálam közös vágy alapján. A végén azonban elmaradt a szopás, pedig úgy szólt az ígéret. De teljesnek éreztem így is, mert hatalmas élmény volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!