Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagáljak ilyen provokálásra? A lány, aki sokat jelent pózolgat most direkt egy másik sráccal?
Figyelt kérdés
Ő tiltott le, és most - gondolom - elvárja, hogy keressem másik regről vagy valami, de nem fogom. Akkor minek játszadozik?2023. okt. 1. 10:26
1/9 anonim válasza:
Az ilyet neked kell letiltanod, méghozzá örökre.
2/9 anonim válasza:
Ha letiltott baromira nem érdekled! És azért pózolgat mással mert vele van együtt, 100%, hogy nem miattad pózolgat mással! Nem körülötted forog a világ. Hagyd békén azt a lány.
4/9 A kérdező kommentje:
Kedves második, nem először játssza el ezt a játékot, egyik felületen tilt, másikon direkt üzenget indirekt módon, de most már hátradőlök.
2023. okt. 1. 13:45
5/9 A kérdező kommentje:
Nincs képzelődés, volt már, hogy újraregeltem, és írtam neki, mondta, hogy "már ideje volt", meg "csak ennyire vagyok fontos" ésatöbbi.
2023. okt. 1. 13:46
6/9 A kérdező kommentje:
Elképesztően fárasztó. Legalább most kiderül, hogy tényleg jelentek-e valamit, vagy képes-e tenni értem egyáltalán valamit, vagy csak játszadozik velem. Most jön az a szakasz, hogy minden szarnak lehord barátnők előtt, hogy mennyire hanyagolom. Biztos nárcisztikus, borderline vagy frász tudja.
2023. okt. 1. 13:49
7/9 A kérdező kommentje:
Haha, most leszedte. Ez tényleg vicc.
2023. okt. 1. 14:30
8/9 anonim válasza:
Figyelem hiányos a csaj. Te végre figyelsz rá és ezt élvezi. Téged viszont ez hosszútávon tönkre fog tenni. Örülj,hogy letiltott, ahol meg még nem ott tiltsd te és akkor vége a játéknak. Tudom, hogy fontos neked/szereted de jusson eszedbd, hogy te egyáltalán nem vagy az neki. Illetve igen, de csak mert megkapja a figyelmed.
9/9 anonim válasza:
Szerezz egy havercsajt és vágj vissza, utána elmegy a kedve az ilyenektől:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!