Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Irogatásból kapcsolat?? Mind a kettőnknek tetszik a másik viszont senki nem mert lépni a másik felé úgyhogy én léptem
Figyelt kérdés
Lehet ebből kapcsolat? Suli társak voltunk nagyon oda van értem úgyhogy szerintem simán2023. jún. 15. 18:07
1/14 anonim válasza:
Miért ne lehetne? Megválaszoltad magadnak.
2/14 anonim válasza:
Persze, ebből még simán lehet bármi:)
3/14 anonim válasza:
Hogyne lehetne, lépj nyugodtan ha ő nem lép ;)
4/14 anonim válasza:
Szerintem megválaszoltad magadnak a saját kérdésed.
5/14 anonim válasza:
Valóban megválaszoltad magadnak. Nyugodtan léphetsz, biztosan pozitív lesz a végkimenetel!
7/14 anonim válasza:
Volt 3 ilyen kapcsolatom. Az egyik 2, a másik 4 évig tartott. A harmadik 11. éve tart, remélem, mi már együtt is maradunk. (Az előző 2 kapcsolatnak sem amiatt lett vége, mert a neten köttettek.)
Amúgy van ilyen, igen. Az egyik volt osztálytársam általánosban jött össze a párjával, ma egy párt alkotnak, férj és feleség, több gyerekkel.
Nem azon múlik, hogy valaki hol, hogyan ismeri meg a másikat. Közhely, de azon múlik, hogy a két ember értékrendszere, életről alkotott elképzelései, elvei, mennyire hasonlóak, mennyire egyeztethetők össze.
8/14 NTBS válasza:
Bátran lépj. Jó lesz. Szurkolok neked.
9/14 A kérdező kommentje:
#8 köszönöm
2023. jún. 19. 08:24
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!