Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal lányok, milyen pasi jön be nektek?
Milyennek kell lennie egy ideális jelöltnek 2023-ban?
Viselkedés, divat, öltözködés, duma, bármi? Hmm?
Milyen pasik jönnek be nektek?
Nekem van egy ideálom, de az eddig 3 barátom közül egy sem illett bele igazán, ami fura, de tényleg így van.
Az tuti, hogy az önbizalom mindenképp számít, a divattól meg sokszor a hányinger kerülget, mikor srácok azzal jönnek oda, hogy ilyen drága cipőm, meg pólóm van...
Leginkább olyan akinek:
Van agya, van saját véleménye, nem sztereotípiákban gondolkodik és nem közhelyes dumákat nyom.
Nem a kocsik és a pénz körül forog az élete.
Nem annyira rendetlen, a ruháit, zokniait be tudja helyezni a szennyesbe, ahelyett hogy szét szórná a szobába.
Nem böfög és fingik állandóan mikor a környezetében vagyok.
Van valamennyi szexuális kultúrája, tisztában van azzal hogy egy nőt hogyan lehet kielégíteni.
Nem egy hímsoviniszta barom.
Nem akar manipulálni, érzelmileg zsarolni, nem kap hisztériás rohamot ha valami nem úgy történik ahogy akarja.
Igen tudom, nagyok az elvárásaim, de hát te kérdezted.
3
Ez mióta nagy elvárás? Ezek majdnem mind alap dolgok, ennél sokkal többől kéne állnia egy személyiségnek
Kedves, udvarias, figyelmes és hűséges
Az öltözködés szinte mindegy, nekem a nagyon emos, fekete, nagyon bő cuccokat hordók nem nagyon jönnek be
Látom nem jött át az irónia.
7
Még szerencse, hiszen nem hívtam. Csak úgy ne jöjjön már át
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!