Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tetszik egy lány. Mit tudok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy lány. Mit tudok csinálni?

Figyelt kérdés
9. Osztályos vagyok, egy osztályba járunk egy szakra. Suli eleje óta, vagyis kb. 3 hete ismerjük egymást. Már suli eleje óta tetszik, szeretem, de ő ezt nem tudja. Mit tudnék csinálni? Nem merem neki bevallani se, mert mivan ha ezzel leszégyenít az egész osztály előtt..

2023. szept. 21. 10:23
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
77%
13:31 Miért, mit számít ha valaki 14 vagy 15 évesen kérdez? És miért rögtön teljesen elfogadható ha 16 évesen tesz fel egy kérdést? Ezt nem értem, miért foglalkoznak az emberek egymás dolgával ennyire? Illetve, még egy kérdésem van, ha esetlegesen a kérdező 14 éves miért éreznél késztetést, hogy jelentsd a kérdést attól eltekintve, hogy "MeRT eZ a SzAbÁlY!" Milyen morális sérülés éri, ha egy vagy két évvel a "korhatár" előtt teszi fel a kérdést? Az ilyen emberek azok akik azt is rendőrségen jelentik be fotókkal ha valaki eldob az utcán egy csikket... Unalmas lehet.
2023. szept. 21. 13:38
 12/22 anonim ***** válasza:
46%

13: ez az oldal szabályzata

én se értek vele egyet, de ezt van

És ha valaki választ akar kapni a kérdésére, okosan teszi, ha nem ír le olyat, amiért törölhetik a kérdést. Erről szólt az egész.

2023. szept. 21. 13:43
 13/22 anonim ***** válasza:
67%
#14 Tehát nem tudod megválaszolni érdemben, hogy miért kötöttél bele a kérdezőbe az életkora miatt, sőt te sem értesz egyet a szabályzattal, de azért kap egy olyan választ, ami az esetleges (mert még ezt sem tudjuk pontosan.) korára utal, amiről nem tehet ha pl 2008-ban, vagy 2009-ben született meg, de mi van akkor ha van olyan érettségi szinten mint egy 17-20 éves ember? Az is lehet, hogy nálad is, és nálam is érettebb és le se sz@rja ha vele trollkodnak, de engem valamiért igen is zavar ha egy embert hátrányos megkülönböztetés éri olyan bilógiai (magasság, kor) születési,vagy genetikai hátrány miatt ami akár változik, akár maradandó.
2023. szept. 21. 13:59
 14/22 A kérdező kommentje:

9-esnek: Ha megszerezném az elérhetőségét mihez kezdjek vele? Mint ahogy többen is írták bevallani nem célszerű a mai világban... De ha be is vallanám akkor se neten...

Mindenkinek: És mivan ha 16 vagyok? Szégyen már hogy a mai világban aki nem 16+ legalább, az "nincs egy szinten" azokkal, akik 16+osak....

Mellesleg életkort írni nem célszerű, mert az is előfordulhat hogy 18-19 vagyok, csak másodszakmát tanulok, azért vagyok 9. osztályos... De igen, 16 vagyok...

2023. szept. 21. 14:00
 15/22 anonim ***** válasza:
0%
13. ha nem fogtad fel, az nem engem minősít
2023. szept. 21. 14:06
 16/22 anonim ***** válasza:
84%
Kérdező, a lehetőségeket, hogy közel kerülj a lányhoz kizártad.Ez a 2 lehetőség van, vagy elmész vele személyesen ,és bevallod később, vagy neten vallod be neki. Én azért ajnálottam az internetes megoldást, mert talán kevésbé félelmetes mint "szemtől-szemben." Nyilván nem ismerünk téged, úgy tedd ahogyan jónak látod, de szerintem ne rögtön valld be, és ne is 3 nap után, úgy már eleve egy 0% esélyes ember is 50% eséllyel indul el egy lánynál, tapasztalat mivel én sem vagyok egy modell.
2023. szept. 21. 14:10
 17/22 anonim ***** válasza:
74%
14:06: Ez valóban nem téged minősít, viszont, hogy nem a kérdésre válaszolva próbáltál fogást találni a kérdezőn egy olyan dolog miatt amivel nem követett el a köznyugalom megzavarására alkalmas szabálysértést egy botránkoztató kérdéssel, hanem normálisan tette fel a mondandóját, és ennek ellenére is nem feltétlen a jó szándék vezérelt az már igen! :) Azért további szép napot.
2023. szept. 21. 14:14
 18/22 anonim ***** válasza:
78%

*Illetve a szüleim nem engednék hogy csajjal menjek valahova.*

csak fiuval?

2023. szept. 22. 14:05
 19/22 A kérdező kommentje:
18-asnak: nem vagyok meleg...
2023. szept. 22. 16:41
 20/22 anonim ***** válasza:
70%
Semmiképpen ne mondd el neki, hogy tetszik, hiszen még semmit sem tudsz róla, ha tetszik, akkor is csak külsőleg tetszhet. Ha elkezdtek beszélgetni,lehet, hogy már nem is fog tetszeni. Előbb legyen egy jó barát, és majd csak utána, esetleg ha az egész középiskolát befejeztétek, akkor folytathatjátok úgy, mint egy pár.
2023. szept. 22. 19:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!