Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » A 12 éves tesómnak mindent lehet?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 12 éves tesómnak mindent lehet?

Figyelt kérdés

Adott a helyzet, nekem elváltak a szüleim és apám újraházasodott.

Ebből a házasságból van egy 18 éves öcsém és egy 12 éves húgom.

Apám 70 éves és kb semmit nem tud hogy mi folyik a háta mögött.

PL.: A 12 éves huginak már kb 2 éve van telója mert ugye anya szereti és mindent meg enged. Ez csak hagyján de még tiktok-on is fent van de amitől most ki vagyok bukva az az hogy, messengeren már a második sráccal beszélget aki feltehetően cigány (Sárközi M). Már volt hogy szerelmemnek szólította.

Nekem ez így valahogy egy kicsit sok és nem bírom idegileg de ha elmondom apunak ezeket a dolgokat akkor tudni fogják hogy én voltam amit nem szeretnék.

De az hogy tiktokon is fent van úgy hogy 13 éven alluliak nem is használhatnák?! Hol lehet ezért feljelentést tenni? A tiktok nem talált szabálysértést.

Túl gondolom az egészet?

Igen és ha ma holnap már le is fekszik egy fiuval és terhes lesz?

Megörülök.

Mit tegyek? Ne foglalkozzak vele?

Tiktok miatt azért tennék egy feljelentést.

2023. szept. 10. 07:10
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
Miert akarsz mindenkeppen feljelentest tenni, ha siman elmondhatod a szuleinek? Nem te neveled azt a gyereket!
2023. szept. 10. 07:47
 2/8 A kérdező kommentje:

Apu nem tud semmit anya enged mindent. Az anya nekem a mostoha anyám.

Pont arról van szó hogy, nem akarom elmondani apunak azt amit én tudok mert egyből balhé lenne otthon és valszeg egyből leesne mindenkinek hogy nekem járt el a pofám.

Nem én nevelem a gyereket az igaz viszont anya mindent megenged neki és erre akartam kilyukadni. Jelenleg a második sráccal beszélget aki már szerelmemnek szólítja.

Mindent megenged neki (anya). Én meg csak így ölbetett kézzel nézzem hogy, ha így folytatja akkor ma holnap már össze is fekszik egy fiúval?

Csak aggódok. Nem az irigység beszél belőlem. 12 évesen nem hiszem hogy, ennyire el kéne engedni egy gyereket.

2023. szept. 10. 07:58
 3/8 anonim ***** válasza:
95%

Nem a Te dolgod a tesód nevelése és az aggódás. Mindenkinek joga van úgy elbaszni a gyereke életét ahogy nem szégyenli.

Véleményed lehet, de az olyan mint a $egglyuk. Mindenkinek van, de senkit nem érdekel a másiké.

Ha befekszik egy cigány alá és terhes lesz az az anyja meg a tesód dolga. Ha lecseszi lecseszi, ha nem akkor nem.

Feljelentheted a gyámhatóságnál, de ha a szüleid adnak neki enni, ruhát vesznek és nem verik meg nem fogják tőlük elvenni + te leszel az áruló a szemükben.

Apádnak meg lehetne ennyi idősen több esze, hogy nem 70 éves nagypapaként akar egy 12 éves nevelőapja lenni...

2023. szept. 10. 08:46
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy ti mostoha testvérek vagytok nem azt jelenti, hogy a tulajdonod és te döntöd el, hogy mi a jó és rossz neki. Hagyd már békén, mert biztos, hogy neki is elég sok olyan dolog van, ami nem tetszik benned. Például, ha megtudná, hogy egy rasszista f@sz vagy. Ő élete, ha hibázik, akkor majd magától rá jön. Hiába beszélne neki bárki is, nem akarná felfogni. Ilyenkor az emberek nem értik meg, hogy rossz e, amit tesznek. Majd, ha valami szar történik, akkor kicsit gondolkodik. Addig meg hagyd békén. Ilyen felfogással te sem lehetsz idősebb 15-nél.
2023. szept. 10. 08:47
 5/8 anonim válasza:
100%

Igazából nem értem, hogy most aggodalomból, vagy féltékenységből írtad-e ki ezt a kérdést.

Az hogy van egy telefonja, tizenkét évesen normális, és sajnálatos tény, hogy a tizenkét évesek is fent vannak tiktokon. Ha annyira károsnak találod ezt, áruld be nyugodtan, ne érdekeljen, hogy megtudják, hogy te voltál - igazából nem értem az ebből fakadó félelmedet sem.

És igen, az is normális, hogy már fiúzik, joga van az érzéseihez.

Szerintem az sem baj, ha nem szigorú az anyja, és ez a két dolog azért nem tartozik bele a minden kategóriájába.

2023. szept. 10. 09:45
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

nem a tiktok a hibás, hanem a szülők hogy telefont adnak a kezükbe gyerekzár nélkül. egyebként amelyik kislány fiuzni akar, annak az telefon nélkül is fog menni simán.

és miért baj az ha cigány?

2023. szept. 10. 10:15
 7/8 anonim ***** válasza:
29%
Fél teso kis hugidra feltekeny vagy es meg pedofil es rasszista is? Teged kellene bebortonozni.
2023. szept. 10. 19:02
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Had csinálja. Az anyja gondja, nem a tiéd. Majd tanul a saját hibáiból a kiscsaj később. Az meg hogy cigány vagy magyar, afrikai vagy ukrán az édesmindegy. Ha messze laknak egymástól úgyis csak ez az irkálós dolog marad.
2023. szept. 10. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!