Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szolitsam meg életem szerelmét?
Én kilencedikben a gólyabálon vallottam szerelmet életem első szerelmének, és bár ne tettem volna.
Addig úgy tűnt, hogy én is bejövök neki, de ott a szemembe röhögött, aztán két különböző lánnyal is láttam smárolni aznap este, az egyikkel össze is jött.
Elmondta az összes osztálytársunknak, akik közül egy csomóan (akkor még myvipen) irkáltak a képeim alá szemétségeket.
Inkább várj addig, amíg biztos vagy benne, hogy ő is érez valamit, de akkor se azzal kezd, hogy szerelmes vagy.
En is erre gondoltam hogy valahogy jó lenne megismerni csak alsobb evfolyamon jar nem egyszeru
A bejelölés pedig megvolt vissza is jött
#8 Már én is dolgozok ezen hogy miket mondjak neki ha odajutnék
Szünetekben ha meglátom kb mindig ránézek és enyhén mosolygok is de mintha csak észre se venne :( , én meg nem szeretném ugy leszolitani hogy semmi visszajelzést nem kapok (lehet csak én gondolom igy), pedig nagyjából tudja kivagyok tesóm osztálytársa
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!