Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan keltsem fel egy srácnak a figyelmét?
sziasztok! március óta tetszik egy fiú viszonylag jóban is vagyunk, néha néha beszélgetünk privátban de akkor ha én írok neki. most lettem középsulis és ő is oda ment ahova én, tudja, hogy tetszik nekem legalább is ezt feltételezem. vannak közös barátaink, az egyik tudja is, hogy be jön viszont mostanában nem említettem neki.
van amikor lógunk együtt társaságban, volt egy olyan találkozó amikor úgy éreztem egy kicsit, hogy meg nyílt felém de idővel ez el tűnt szerintem, nem mostanában volt ez. bár amikor kérdezek tőle valamit chatben akkor szokott normális mondatokat írni, eleinte nem nagyon akart beszélgetni (legalábbis én úgy láttam rajta) sőt vissza se kérdezte, hogy én hogy vagyok. többször is van/volt amikor nézett és van amikor szemkontaktust is tartunk fent, szeretnék apró jeleket küldeni neki vagy valahogyan felkelteni a figyelmét de nem tudom, hogy hogyan kellene.. tudnátok segíteni? köszönöm szépen^^
Nagyon szívesen! 1 évvel vagyok idősebb nálad én is jártam egy pár ilyen helyzetben.
F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!