Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan keltsem fel egy srácnak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan keltsem fel egy srácnak a figyelmét?

Figyelt kérdés

sziasztok! március óta tetszik egy fiú viszonylag jóban is vagyunk, néha néha beszélgetünk privátban de akkor ha én írok neki. most lettem középsulis és ő is oda ment ahova én, tudja, hogy tetszik nekem legalább is ezt feltételezem. vannak közös barátaink, az egyik tudja is, hogy be jön viszont mostanában nem említettem neki.

van amikor lógunk együtt társaságban, volt egy olyan találkozó amikor úgy éreztem egy kicsit, hogy meg nyílt felém de idővel ez el tűnt szerintem, nem mostanában volt ez. bár amikor kérdezek tőle valamit chatben akkor szokott normális mondatokat írni, eleinte nem nagyon akart beszélgetni (legalábbis én úgy láttam rajta) sőt vissza se kérdezte, hogy én hogy vagyok. többször is van/volt amikor nézett és van amikor szemkontaktust is tartunk fent, szeretnék apró jeleket küldeni neki vagy valahogyan felkelteni a figyelmét de nem tudom, hogy hogyan kellene.. tudnátok segíteni? köszönöm szépen^^

2023. szept. 2. 17:51
 1/4 anonim ***** válasza:
69%
Nem tűnik egy sikersztorinak.
2023. szept. 2. 18:33
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia, először is neki kéne nyitni, ha félénk a srác akkor nyiss felé bókokkal, stb. Az sokat segítene ha leírnád hogy milyen személytípúsú, de nyilván egy 15 éves srácok nem mindig bátrak ezekben az esetekben. De ne vedd bántásnak, lehet nem jössz be neki, azért próbálj sokszor nyitni felé, beszélj sokat vele élőben, és chatben is. Ha 1 hétig ezt csinálod és megpróbálsz vele lógni akkor mond meg neki az igazságot, hogy tetszik neked. Nyilván ez egy világ, lehet el fog utasítani, de ez teljesen természetes és ne keseredj el emiatt. Fogsz találni másikat. De mondom, fontos hogy nyiss felé és legyél őszinte vele és rövid időn belül mond el neki a dolgot. Ha minden jól megy akkor bízok benne hogy lesz eredmény.
2023. szept. 3. 15:29
 3/4 A kérdező kommentje:
2-es válaszolónak: köszi szépen <3
2023. szept. 4. 21:46
 4/4 anonim ***** válasza:

Nagyon szívesen! 1 évvel vagyok idősebb nálad én is jártam egy pár ilyen helyzetben.

F

2023. szept. 6. 21:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!