Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Gáz lenne csak így ráírni egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz lenne csak így ráírni egy lányra?

Figyelt kérdés
Szerintetek mennyire lenne gáz ráírni úgy egy lányra, hogy "Szia, téged láttalak az xy helyen?"? Nyilván nem ebben a formában, de hasonlóan gondoltam, hogy egy csajra ráírjak.
2023. aug. 18. 15:50
 1/8 anonim ***** válasza:
85%
Ha szeretnél tucatférfi lenne, akkor írd ezt nyugodtan. Alapvetően semmi gáz nincs abban, hogy ráírsz egy lányra, de ha már ráírsz, akkor legalább találj ki valamit, hogy olvasás közben azt érezhesse a lány, hogy rajta kívül más nem kapta meg ezt tőled.
2023. aug. 18. 15:59
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Eleve ismerősök vagytok? Vagy csak így a semmiből szeretnél ráírni? Én egyszer egy fiú ismerősömre írtam rá így lányként mert beszélgetni szerettem volna vele. És nekem sikerült is. Ha te is úgy csinálod hogy már ismeritek egymást akkor szerintem bejöhet ha ügyesen csinálod, viszont ha ismeretlenül írsz akkor szerintem kijöhet nagyon furcsán és kínosan is.

Ha beválik ez a módszer és visszaír a lány, akkor fontos hogy tudd majd folytatni, vinni a beszélgetést. Érdeklődj. Sok szerencsét :)

2023. aug. 18. 16:05
 3/8 A kérdező kommentje:
Igen, ismerjük egymást a lánnyal. Fhu, talan még ma megpróbálom😅
2023. aug. 19. 12:32
 4/8 anonim ***** válasza:
Na akkor csak ügyesen!
2023. aug. 19. 12:50
 5/8 anonim ***** válasza:
Majd mesélj:)
2023. aug. 19. 13:06
 6/8 anonim válasza:

Én azt mondom próbáld meg! Én nekem is van így egy sikersztorim. Igaz, én írtam rá lányként egy srácra, aki azóta már a barátom... Látásból ismertük csak egymást, majd egyszer úgy voltam vele, hogy teszek egy próbát.

A lényeg, hogy legyél kreatív. Ne akarj neki megfelelni, csak add magad. Csak légy laza, vicces és legelsősorban egyedi! Sok sikert! :))

2023. aug. 19. 20:09
 7/8 anonim ***** válasza:
Mik a fejlemények?
2023. aug. 24. 16:33
 8/8 A kérdező kommentje:
Mint megtudtam, most lett új párja ezért ezt egyelőre elvetem:/
2023. aug. 25. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!