Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz lenne csak így ráírni egy lányra?
Eleve ismerősök vagytok? Vagy csak így a semmiből szeretnél ráírni? Én egyszer egy fiú ismerősömre írtam rá így lányként mert beszélgetni szerettem volna vele. És nekem sikerült is. Ha te is úgy csinálod hogy már ismeritek egymást akkor szerintem bejöhet ha ügyesen csinálod, viszont ha ismeretlenül írsz akkor szerintem kijöhet nagyon furcsán és kínosan is.
Ha beválik ez a módszer és visszaír a lány, akkor fontos hogy tudd majd folytatni, vinni a beszélgetést. Érdeklődj. Sok szerencsét :)
Én azt mondom próbáld meg! Én nekem is van így egy sikersztorim. Igaz, én írtam rá lányként egy srácra, aki azóta már a barátom... Látásból ismertük csak egymást, majd egyszer úgy voltam vele, hogy teszek egy próbát.
A lényeg, hogy legyél kreatív. Ne akarj neki megfelelni, csak add magad. Csak légy laza, vicces és legelsősorban egyedi! Sok sikert! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!