Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Situationshipből párkapcsolat, de nem akarja, miért?
Helyesen tetted, hogy tiltottad.
Engedd el, ez egy figyelemhiányos büdös qrva
Neked meg kell legyen annyi tartásod, hogy nem vagy a lelki szemetesládája, és nem csak akkor vagy ott neki amikor neki viszket valamije vagy éppen szomorú
Köszönöm a választ!
Én is így érzek, hogy jól tettem, de amúgy szeretem pedig, mert ennyire nem értett még meg egy csaj sem, de ez most nem lesz elég, tudom hogy még csúnyább lenne a vége ha kínlódnék vele. Ami durva, a legjobb barátnője hasonlóan gondolkozik mint ő, van egy csávó akivel hasonlóan vannak együtt, a csaj is állítólag érez vmit a srác iránt, meg a fiú is a csaj iránt, közben a csajt kezeli egy halom másik csávó, úgy voltam vele nem akarok ugyanabba a szituba keveredni mint a pali.
Ugyan nem szex, de én is dumálok egy jó pár olyan csajjal instán, akinek egyébként palija van, de baromira tetszik neki, hogy más pasi is érdeklődik utána.
Úgyhogy, ha továbbra is elérhető számodra a punszija, akkor szerintem ne vond meg magadtól az élvezetet. 😂
3.
Első vagyok, persze ez egyértelmű, de ha érzelmek is vannak a háttérben akkor talán jobban jársz ha elengeded.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!