Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ne hallgass az elsőre. Ha neked külsőre éppen egy idôsebb ember tetszett meg, vagy eleve ez az ideálod, azzal nincs semmi baj. Kevesen fogják ezt elfogadni, mert hogy nem a 2 méteres fuckboyok teszteknek és hogy milyen fura vagy, de az ilyeneket csak szimplán ne vedd komolyan. Onnantól hogy"szerelmes vagyok egy 50 évesbe 19 éves koromban" már más dolog. Ezt viszont nem lehet komolyan venni, mert semmi előnye nincs. De még egyszer, azzol h valakik nem tartják csúnyának a ráncokat, azzal semmi baj nincs.
Ha pedig kamu kérdés akkor nem vicces drága
Ismerek egy 52 évest, aki nem csak nagyon jól néz ki, de nagyon jófej is. Mondjuk nem vagyok szerelmes belé, de imádom!!! A gimiben az összes lány irigyel miatta, hogy milyen jófej, és én milyen szerencsés vagyok.
17/L és ő az apám ❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!