Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, ha egy lány...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha egy lány jobban bejött 13 évesként?

Figyelt kérdés

Mondom a sémát. Ismerek egy lányt, most lesz 15 pár napon belül. És 13 évesként jobban bejött. Külseje, stílusa, viselkedése, személyisége, úgy, ahogy van, az egész lány. Annyira szerethető volt, őszintén imádtam őt, de akkor eléggé semmibe nézett, most már foglalkozik velem, most már figyelembe vesz, de egész egyszerűen nem jön be annyira, az egész személyisége a külsején át. Mit tegyek?

Amúgy még mielőtt jön a pedofilozás, mert hát miért ne, általában fordítva szokott lenni nálam, de valamiért, ennél a lánynál így alakult...

És hogy még inkább legyen benne egy kis rákendról: 21 vagyok.

2023. júl. 24. 13:55
1 2
 1/11 Dominik 32 ***** válasza:
15%
pedofil vagy, mint én xd
2023. júl. 24. 13:56
 2/11 A kérdező kommentje:
Dominikó barátom, lehetne benne valami, de igazából, általában a 17 évesekre vagyok ráfixálódva.
2023. júl. 24. 13:58
 3/11 anonim ***** válasza:
29%
Örülj neki, hogy már legálisan megfektetheted.
2023. júl. 24. 14:02
 4/11 A kérdező kommentje:
De nem akarom. Nem tudom. Nem vágyok már rá. Ez már nem az a lány, akit megszerettem. Csak a nevét és vonásait viseli.
2023. júl. 24. 14:04
 5/11 Dominik 32 ***** válasza:
7%
én 76 évesen majd a sétabotommal piszkálom a 14 év körüli lányokat xd
2023. júl. 24. 14:05
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is voltak olyan lány ismerőseim általánosban, akik nagyon tetszettek, de miután gimisek lettek, teljesen megváltoztak. Az egyik egy drogos ribi lett, pedig általánosban egy angyal volt. Szóval megértem. El kell engedned, hacsak nem akarsz arra várni, hogy 25-30 éves legyen és addigra talán már normalizálódik.
2023. júl. 24. 14:21
 7/11 anonim ***** válasza:
18%
Te is egy tipikus csiki-csuki ember vagy. Ha nem kellesz valakinek, akkor lihegsz utána, mint egy kutya, ha elkezd érdeklődni, akkor tojsz rá. Ha most megint nem érdekelnéd, megint lihegnél utána. Keress fel egy pszichiátert. Talán tud segíteni, ha nagy szerencséd van.
2023. júl. 24. 15:39
 8/11 A kérdező kommentje:
Ismerem a jelenséget, nyolcas, nem, itt magával a lány személyiségével, külsejével, stílusával van bajom. Mintha egy teljesen más ember lenne, szinte csak az emlékek kötnek össze.
2023. júl. 24. 16:20
 9/11 A kérdező kommentje:
Lehet amúgy, hogy pont ő a "csiki-csuki", hiszen már annyira nem érdekel és észrevehette ezt.
2023. júl. 24. 16:21
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
A kérdés az, hogy miben változott azóta a lány? Mert ha az van, amit #7-es is említett, akkor érthető, hogy a régi énje jobban bejött, de ennek semmi köze az életkorhoz.
2023. júl. 24. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!