18 évesként hogy tudok ismerkedni? Nem vagyok az a bulizós fajta lány, viszont szeretnék már megismerni valakit.
Figyelt kérdés
2018. febr. 18. 14:30
1/6 anonim válasza:
Honnan veszed, hogy csak bulikon lehet ismerkedni?
Mindehol adva van a lehetőség, akár itt is.
Ha gondolod írj.
2/6 anonim válasza:
18éves lányként az egyedüli hely ahol nem tudsz ismerkedni az a szobádban van egyedül ha nézed a falat és nem csinálsz semmit. Ezenkivül bárhol is jársz ott lefognak rohanni meg miegymás. Ha ehhez hozzáadjuk a szándékodat az ismerkedés és az internetet végtelen lehetőséged nyilik minimális energiabefektetés melett.
4/6 anonim válasza:
ketten már rád is nyomultak, nem értem, mi olyan nehéz benne akkor...XD én kiírnám, hogy srác vagyok, és nem találok senkit, magányos vagyok, akkor meg jönnek az olyan válaszok, hogy "ne rinyálj, sajnáltatod magad" meg hasonlók :D
5/6 anonim válasza:
Ismerkedni bárhol lehet. Valamivel megszólítod és kezdődhet is a dolog. A fiúkat ismerve nem fogják rossz néven venni. De itt is lehet írni. Gondolom már kaptál pár levelet.
6/6 anonim válasza:
Ha kimozdulsz a lakásból onnantól már bárkit megismerhetsz tömegközlekedés ha esetleg szeretsz olvasni könyvtár vagy kirándulni egy parkban olvasni (ez most annyira nem aktuális) kávézó, a fiúk nagy örömmel veszik ha egy lány ismerkedni szeretne velük még hobbi alapján is könnyen találhatsz barátokat esetleg itt gyakorin is.Az is fontos hogy barátot akarsz vagy pasit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!