Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez szerelem?
Figyelt kérdés
Van egy fiu akivel nagyon kaotikus volt a kapcsolatunk,de aztán mégis találkozgattunk. Volt egy idő amikor elmúltak az érzéseim de akkor nála éreztem többet. Mostmár egy jó ideje nem találkoztunk és nagyon hiányzik,de olyan szinten hogy így még senki se hiányzott. Mással is le tudnék feküdni szerintem,de lehet csak azért csinálnám hogy elfelejtsem őt. Nem vagyunk rosszba,meg semmi ilyesmi de kezdenek megijeszteni az érzéseim. Szerintetek ez már szerelem? Mit csináljak?2023. júl. 12. 22:37
2/5 anonim válasza:
Nem lehetsz több 15-nél. Neked nem ő hiányzik, hanem amit érzett irántad. Hogy szerett téged, és udvarol (mert gondolom elhalmozott bókokkal)
Tégy egy szívességet a fiúnak és hagyd békén. Tipikusan ő a B opciód. Ha nem sikerülne az A
A szerelem nem itt kezdődik, hogy “ lehet le tudnál feküdni mással”
Ha valóban szerelmes lennél, meg sem fordulna ilyen gondolat a fejedben.
Főleg nem múlnak csak úgy el az érzelmeid.
Gyerek vagy, amivel nincs baj.
De ne játsz senkivel.
19/L
4/5 A kérdező kommentje:
#3 18 eves vagyok amugy,es nem nagyon bokolt,o lenne az a opcio de neki nem hiszem hogy en,ezert probalom terelni a gondolataimat
2023. júl. 13. 15:40
5/5 A kérdező kommentje:
Bocsanat *#2
2023. júl. 13. 15:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!