Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mihez kezdjek ezzel a szituációval?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki nagyon szimpatikus,nagyon kedvelem.Egyszer ráírtam kiváncsiságból,és hát nem nagyon sült el jól szerintem.Leírtam neki,hogy találkozhatnánk élőben,de visszautasított,majd mondta hogy beszélni beszélgethetünk pl insta mess,mert még neki hirtelen jött és még nem ismer.(Tényleg nem beszéltem vele soha).Szerintetek van remény,vagy ne is probálkozzak?Visszahuzódó,csendes lány,de nekem tényleg nagyon bejön.2023. júl. 9. 22:47
1/2 anonim válasza:
Visszahúzódó, csöndes lánynál eleve vakmerő úgy indítani, hogy akar-e talizni, érthető a reakciója. Szerintem beszélgess vele, pár hét múlva próbáld meg újra, de ha akkor sem akarja, akkor hagyd.
2/2 anonim válasza:
Nem tudom csak az irasa meg a kepei alapjan szimpi marmint azok nem mindig arulnak el mindent de szerintem is azt csinald mint amit az elso valasziro irt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!