Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit csináljak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csináljak ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Szóval van egy fiú akivel hónapok óta beszélek és szeretjük egymást, viszont ő hivatásos katona és szeptember elején megy ki Koszovóba 6 hónapra, és emiatt félek vele összejönni, mert anyukám szerint rossz ötlet lenne hogy összejövök vele és mivan ha kint történik vele valami + ilyen sokáig nem találkozunk de én meg úgy érzem szeretem és nem tudom mi legyen:/

2023. júl. 8. 21:12
 1/8 anonim válasza:
80%
Beszéljétek meg hogy ha visszatér egy darabban összejöttök.
2023. júl. 8. 21:31
 2/8 anonim ***** válasza:
29%

Hagyd.

Aki ezt a rendszert katonaként képes kiszolgálni...

2023. júl. 8. 22:03
 3/8 anonim válasza:
33%

Nem sok agya lehet annak, aki maffiózókat, bortontoltelekeket szolgál.

Engedd el.

2023. júl. 8. 22:13
 4/8 anonim ***** válasza:
87%

Tini párkapcsolatok?

Nagyon nehéz az ilyen kapcsolat, volt ilyen ismerősöm, láttam, mit össze szenved, amikor a pasija kimegy fél évekre. De cserébe nagyon szerették egymást. Nehéz döntés.

2023. júl. 9. 03:11
 5/8 anonim ***** válasza:
Az az igazság, hogy teljesen mindegy, miként döntesz. Ha szereted őt, akkor rohadtul hiányozni fog, függetlenül attól, hogy kimondtátok-e, hogy együtt vagytok.
2023. júl. 9. 09:27
 6/8 anonim ***** válasza:
Én nem jönnék össze vele. A tini kapcsolatok jelentős része nem hogy nem bír ki 6 hónapot, de nem is tart 6 hónapig, ami sehogy se jönne ki jól nektek. Várd meg, hogy hazajöjjön és ha még mindig szeretitek egymást, akkor erős érzelmekre, vagyis jó alapra tudtok építeni egy kapcsolatot.
2023. júl. 9. 09:38
 7/8 anonim válasza:

Meg kell probalni es max vege lesz.

Valoszinuleg nem az utolso misszioja volt hodmezorol, mert tikk takkba adjak a kfort. Kiderul mennyire birjatok a tavolsagot es utana okosabbak lesztek.

2023. júl. 19. 10:46
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
Okozz neki balesetet!
2023. júl. 22. 07:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!