Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit csináljak ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
Szóval van egy fiú akivel hónapok óta beszélek és szeretjük egymást, viszont ő hivatásos katona és szeptember elején megy ki Koszovóba 6 hónapra, és emiatt félek vele összejönni, mert anyukám szerint rossz ötlet lenne hogy összejövök vele és mivan ha kint történik vele valami + ilyen sokáig nem találkozunk de én meg úgy érzem szeretem és nem tudom mi legyen:/2023. júl. 8. 21:12
1/8 anonim válasza:
Beszéljétek meg hogy ha visszatér egy darabban összejöttök.
2/8 anonim válasza:
Hagyd.
Aki ezt a rendszert katonaként képes kiszolgálni...
3/8 anonim válasza:
Nem sok agya lehet annak, aki maffiózókat, bortontoltelekeket szolgál.
Engedd el.
4/8 anonim válasza:
Tini párkapcsolatok?
Nagyon nehéz az ilyen kapcsolat, volt ilyen ismerősöm, láttam, mit össze szenved, amikor a pasija kimegy fél évekre. De cserébe nagyon szerették egymást. Nehéz döntés.
5/8 anonim válasza:
Az az igazság, hogy teljesen mindegy, miként döntesz. Ha szereted őt, akkor rohadtul hiányozni fog, függetlenül attól, hogy kimondtátok-e, hogy együtt vagytok.
6/8 anonim válasza:
Én nem jönnék össze vele. A tini kapcsolatok jelentős része nem hogy nem bír ki 6 hónapot, de nem is tart 6 hónapig, ami sehogy se jönne ki jól nektek. Várd meg, hogy hazajöjjön és ha még mindig szeretitek egymást, akkor erős érzelmekre, vagyis jó alapra tudtok építeni egy kapcsolatot.
7/8 anonim válasza:
Meg kell probalni es max vege lesz.
Valoszinuleg nem az utolso misszioja volt hodmezorol, mert tikk takkba adjak a kfort. Kiderul mennyire birjatok a tavolsagot es utana okosabbak lesztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!