Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ilyen helyzetben?
Sziasztok. Pár hete szakított velem a barátom azóta nem kerestük egymást egyáltalán, csúnyán megbántott és napokig zokogtam miatta mert nagyon szerettem és eszméletlenül hiányzott. Ő nem annyira mutatta ki az érzéseit felém de szerintem ő is szeretett. Most viszont rám írt hogy hiányzom meg ilyenek:D igazából nekem is nagyon hiányzik de nem szeretném visszaengedni….de mégis. Most nem tudom mit csináljak…. engedjek a csábításnak vagy hagyjam?:// Úgy érzem ha hagyom akkor nagyon bánni fogom:((
Ő18 én17
9. Nem, hálistennek nem csalt meg, legalábbis nem tudok róla, nem úgy néz ki. Annyi volt hogy elkezdett kevésbé érdeklődni, nagyon sokszor csúnyán szólt hozzám amikor megkérdeztem mi a baja felemelte a hangját és még kezet is emelt rám… Utána egyfolytában a bocsánatkérésemért esedezett sírt is, ezért megsajnáltam, mondta hogy elpattant az agya. Egyszer mondta azt is hogy egy senki vagyok neki…. Ez a mondat nagyon rosszul esett. Pedig mindig ott voltam neki bármikor amikor segítségre volt szüksége segítettem neki bármiről is legyen szó. Aztán már elegem lett belőle. Elhívott találkozni és szakítottunk, de látszódott rajta hogy nagyon fáj neki.
Ez már 2-3 hónapja ért körülbelül.
2 éve voltunk együtt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!