Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ilyen helyzetben?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Pár hete szakított velem a barátom azóta nem kerestük egymást egyáltalán, csúnyán megbántott és napokig zokogtam miatta mert nagyon szerettem és eszméletlenül hiányzott. Ő nem annyira mutatta ki az érzéseit felém de szerintem ő is szeretett. Most viszont rám írt hogy hiányzom meg ilyenek:D igazából nekem is nagyon hiányzik de nem szeretném visszaengedni….de mégis. Most nem tudom mit csináljak…. engedjek a csábításnak vagy hagyjam?:// Úgy érzem ha hagyom akkor nagyon bánni fogom:((
Ő18 én17
2022. máj. 11. 16:00
11/15 anonim válasza:
Jobbat érdemelsz. Tudom, hogy az emberek hajlamosak mondani csúnya dolgokat, amikor mérgesek, de ő átlépett egy határt, arról pedig nem is beszélve, hogy még kezet is emelt rád. Most jött rá, hogy mit vesztett, és próbálja visszakönyörögni magát, de talpra kell állnod, és elutasítani, mert ez a jövőben még rosszabbra is fordulhat.
12/15 anonim válasza:
Változtatok a véleményemen. Ne adj neki több esélyt!
13/15 anonim válasza:
"felemelte a hangját és még kezet is emelt rám…"
Ne. Engedd. Vissza.
14/15 anonim válasza:
Olvasd el Colleen Hoover - It Ends With Us c. könyvét
15/15 anonim válasza:
Igen, most jött rá, hogy mit veszített de csak pár hétig tartana a “megbánása” és utána folytatná. Lehet hogy nem annyira durván mint előtte, de te jobbat érdemelsz. De persze te ismered őt, neked kell eldöntened.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!