Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek csak arra kellek neki, vagy hosszabb távra gondolkozik?
Van egy srác akit instán ismertem meg, már találkoztunk is egy étteremben és tök jól elbeszélgettünk, hülyéskedtünk. Olyanokat mondott hogy én vagyok a jövőbeli felesége, meg igazából viccből csesztettük egymást. Meg puszilgatott, ölelgetett, illetve amikor sokat ittam, elvette a piát meg mondta hogy vizet igyak. Szóval figyelmes volt. Aztán mondta hogy megcsókolna de ittam, és nem akarja kihasználni hogy részeg vagyok, és majd csak akkor fog ha látja hogy tényleg akarom. Szóval nem akart kihasználni, leitatni. Aztán megosztotta velem a családi problémáit, szóval tényleg olyan volt mint aki bízik bennem és hosszabb távra gondolkozik. És most jön a de. Ma felhívott hogy mikor érek rá, mondtam hogy nem tudom. Aztán kicsit erőszakos lett hogy miért nincs rá időm ,és hogy legyen. Majd mondta hogy menjek fel hozzá filmezni. És amikor mondtam hogy nálunk is filmezhetünk, nem akarta, mondta h nála. Aztán mondtam hogy csak menjünk moziba, de ő a lakásán akar. Szóval akkor most csak le akar velem feküdni vagy ez mi? Mert nem értem hogyha csak arra kellenék neki akkor nem éttetembe hívott volna, és nem bánt volna velem úgy mintha tényleg szetelmes lenne, illetve nem lelkizett volna velem. Vagy de? És tudom hogy nem láttok a fejébe de talán vannak itt nálam tapasztaltabbak is akik tudják hogy megy ez.
18/l
Ő 19
Azt akarja. Mivel első körben berúgtál, nem akar tőled mást, csak azt.
Nőj fel!
Főleg, ne igyál.
“Majd mondta hogy menjek fel hozzá filmezni.”
Aztán leitat, és miután végzett veled, partiba dob a haverjainak?!
Azt sem tudod, kicsoda! De te berúgsz, majd azonnal szobára mész vele?!
Apád, anyád mit szólnak?
Ja! Leitat, aztán téged jól lefilmez!
Úristen, hogy lehet valaki ennyire buta?!
Semmi baj azzal, ha házasságon agyalsz.
Ez a tapasztalás része.
Még kell pár csalódás, hogy kijózanodj.
Egyértelmű,hogy tiltás,törlés!
Egy szót ne beszélj többet vele.Profin manipulál,ha úgy döntesz,hogy "jó,nem megyek fel hozzá,de azért beszélek még vele,hogy jobban megismerjem." visszadumálja magát és nagyon rosszul jársz a végén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!