Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszhetem neki?
Figyelt kérdés
Röviden nagyon sokszor néz rám, próbál megnevettetni,keresi a társaságom. Ha egy társaságban vagyok vele akkor próbálja az én reakciómat figyelni, központi személyként kezelni.
Ha érdekel a sztori akkor privátban tudok konkrét példákat említeni, mesélni.
Előre is köszönöm!
2023. jún. 13. 19:19
11/12 NTBS válasza:
Szerintem tetszel neki, de írj részletes információkat. Akkor biztosan állíthatom.
12/12 anonim válasza:
Engem érdekel az egész sztori. Szerintem ezek alapján bejössz neki, de kíváncsi vagyok az egész sztorira. Plusz ha másokkal is így viselkedik, akkor csak sokat látsz bele. Ha nem ,akkor tényleg bejössz neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!