Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek?. Megutáljam? Próbálkozzak?
Figyelt kérdés
Szóval, pár napja találkoztam barátnőm egyik barátjával, akibe beleestem, pedig be sem mutattak neki. Azt hiszem barátnőm szerelmes a fiúba, de nem mondja el, és lehet, a fiú is belé. Nem akarok rossz barát lenni ezért nem mondtam el neki,hogy belezúgtam (a fiúba). A baj csak az, hogy ő életem egyik legnagyobb szerelme, és 3 napja szerelmi bánatban vagyok. Nagyon szeretném a fiút megutálni, de nem bírom.
(goromba választ nem kérek)
2023. jún. 12. 18:09
1/4 anonim válasza:
Szerintem először kérdezz rá a barátnődnél, hogy ténylegesen mi a helyzet. Lehet, hogy nincs is köztük semmi, és akkor kár lenne "megutálnod" a fiút:)
2/4 anonim válasza:
Én nem próbálkoznék. Szerintem várj egy kicsit és max akkor csinálj bármit is, ha ők már nem akarnak egymástól semmit.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Az a baj, hogy ez idő alatt a barátnőm lescreenshootolta a beszélgetésüket, és a fiú asszem wanwan-nak nevezte. Ez baj?
2023. jún. 12. 21:30
4/4 A kérdező kommentje:
Amúgy nem magyarok, csak lefordítóztam a beszélgetést.
2023. jún. 12. 21:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!