Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy csaj sokszor “felhúzgálja” a nadrágját az mit jelenthet?
ne a nadrág alapján állapítsd, hanem, hogy hogyan tekint rád.
Ha tényleg csak téged néz, mosolyog, akkor miért nem mész oda ismerkedni?
Kérdező, igen jól gondolod!
Velem is történt pont egy hasonló.
Egy épületbe kisértem át a kollégámat munkahelyi szerződéskötés miatt.
Volt ott egy mocsok jó formáju csaj vaskos marcingolni való popsival.
Bőrnadrágban volt. Ahogy ott tette a dolgát, találkozott a tekintetünk, kicsit rámosolyogtam. Fél perc se telt el, hoppá hát hogyhogy nem kicsit lecsúszott a bőrnadrág. Pedig szépen ki volt töltve fenékkel.
Háttal fordult nekem és szépen feljebb ráncigálta nadrágot és közben úgy riszálta a tomport mint egy twerk bajnok. És utánna visszafordult velem szembe. Megint egymás szemébe néztünk egy kicsit és én levoltam blokkolva.
Közben kész lett a papirmunka mentünk vissza a kollégával.
Szóval ha magára ráncigálja a nadrágot: persze le van csúszva, feljebb akarja húzni.
De ha hatát fordított neked mielőtt felráncigálta akkor tetszelegni akart neked: "Nézd a popsimat! Tetszik? Mit csinálnál vele?"
Meglehet hogy csak az agyadat akarta felhúzni de amúgy meg semmi komolyat nem akarna tőled.
De lehet fordítva is: hivogat téged hogy: gyere ide ismerkedjünk!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!