Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ha valaki szerelmet vallot...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki szerelmet vallot nekem, és aztán én is neki, attól függetlenül, hogy azóta egyszer sem beszélhetünk, egy párnak számítunk???

Figyelt kérdés

Fogalmam sincs miért nem beszéltünk erről, mert rengeteg alkalmunk lehetett volna rá, mégsem váltottunk kb. egy szót sem egymással. Mert tényleg azóta szinten egyszer sem beszéltünk, vagy ha beszéltünk is, semmi köze nem volt ehhez a témához. Már kb. 9 hónapja vallottunk szerelmet egymásnak, és félek, hogy már nem is szeret engem. Tudom, hogy beszélnünk kellene róla, de nagyon félek... Már 3 éve szerelmes vagyok belé, de szerintem hagynom kellene a fr@ncba ezt a ,, kapcsolatot "...Még sosem volt kapcsolatom, és nagyon félek....

Kérlek úgy válaszoljatok, hogy tekintettel legyetek arra, hogy semmi, de tényleg semmi tapasztalatom sincs semmilyen szerelmei témákban.

(A koromat nem szeretném megadni, de azért nem 9 éves vagyok😅)

2023. jún. 4. 10:30
 1/4 A kérdező kommentje:
(megjegyzés: a barátaimtól általában azt kapom meg, hogy felejtsem el őt, és biztos csak játszadozik velem (igazából ezekre már én is gondoltam) (már 3 éve kb. hetente többször is irogatott nekem, (viccek, mémek stb. Igazából semmi komoly) de amióta szerelmet vallottunk egymásnak, egyszer írt, akkor pedig valami idióta TikTok profilt küldött el nekem, nem értettem, így írtam egy kérdőjelet ő pedig annyit írt rá, hogy ,,csak". Annyit írtam, hogy ,,Oké...". Ezután megtudtam, hogy a srác azt hiszi, hogy utálom őt, így megírtam neki, hogy nem utálom. Erre nem reagált semmit, és emiatt (mert ott volt a lehetőség, hogy összejöjjünk) úgy gondolom, hogy vagy szórakozik velem, vagy már nem érez irántam semmit,
2023. jún. 4. 10:38
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

9 hónapja tudjátok hogy érez a másik, de nem léptetek?

Nem, nem számítotok párnak; onnantól kezdve számítotok egy párnak, hogy megbeszélitek, hogy barát-barátnő vagytok

Nem kell félni, csak azért, mert új, ki kell próbálni, az milyen, főleg hogy ő is bevallotta, így már nem is kell félni, hogy mi van ha ő nem érez így

Bátorság, töltsetek több időt egymással, ha már érzéseket tápláltok a másik iránt. Sok jótol megfosztjátok magatokat, ha félelemből nem léptek tovább

2023. jún. 4. 11:22
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Az emberek közötti kapcsolatot kizárólag egy dolog erősíti: az együtt cselekvés. Ha nem csináltok közösen dolgokat, akkor valójában nincs köztetek kapcsolat.
2023. jún. 4. 11:24
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm válaszokat!
2023. jún. 7. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!