Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vesek véget a kapcsolatnak vagy én gondolom tùl?
Elmesélem. Megismertem egy lányt együt dolgozttunk együtt voltunk egész nap .
S tudjuk ilyenkor hogyalakùl ha két fél vonzodik egymáshoz.
Akkóriban még beszélt az exeivel. Visszont mikor kezdtek komolyabra fordulni a dolgokat letiltotta miattam Mert látta hogy zavar.
Minden jól ment . Egy kis idöre rá hazajöttünk.Megbeszéltünk hogy továbbra is folytatjuk mind ketten komolyan akarjuk. Csak még nem leszünk kapcsolatban.
Egyik találkozon mikór beszélgetünk .Valahogy szobajötek az exei . S Én mondtam neki hogy ha felveszi velük a kapcsolatot végzet velem.
Most egy hette kb töltötünk együtt egy napot , s furcsa jelekre figyeltem fel. Mutatot nekem egy képet elrántotta a Telefont mikór jöt egy értesités, utánna láttam hogy beszélget egy fiùval akit pont ùgy hivtál mint az exe.
A Következö randin rákérdeztem ,hogy hány fiùval beszél ezelôt sosem csináltam ilyet. Felsorolt 3 fiù barátját akivel nagyon ritkán beszél kivételes alkalmakór. S Ennyit mondtot.
Akkór rákérdeztem az exe nevére. Aztmondta nem beszél vele. Mikór mondtam neki hogy láttam nagynehezen elmondtam hogy már több mint egy hete.
Elmondtam miket is beszélnek...Kértem mutassa meg , de nem akarta ,kértem tiltsa de csak nem.
Másnap letiltota mindenhonnan küldöt képet is hogy blockolva van.
A következö nap megnéztem én is fb-on hogy megvannak e ismerösnek , s láttam nincsenek. Estére visszont újjra azok voltak. Kérdeztem is mikór találkoztunk hogy biztos tiltota öket aztmondta igen .
Másnap este.Ugyadodot hogy én nem leszek otthons s biztos nem beszélünk aznap hivásban. Este 11 ig beszéltünk messengerben . Irtam neki az üzenet még element, a kis pipa mutatta. Rá öt perce irtam még már semmi. Hivtan nem csenget ki mint mikór nincs internet s csak pittyeg. Irtam hivtam semmi nem volt internete.Hivtan számon is az kicsenget...Ezt is furcsáltam Mert tudom mindig mikór velem találkozik kikapcsolja a netet. S azelött soha nem csinált ilyet. Éjjel 2:30 visszairt (én utaztam) hogy elaludt neharagudjak . S kérdeztem hogy nem volt net közelben aztmondta hogy a mega be volt kapcsolva nem volt wifije, s nemtudja miért nem csenget. S fel is hivtam ,nemtünt egyáltalán álmosnak mint aki aludt. S elköszöntünk mondta megy lefeküdni de utánna még sokáig elérhetö volt.
Teljesen kellemetlenül érzem magam ùgyérzem bármit mond nem tudok bizni benne én lehetek a hülye? Akárhányszor ilyenekröl kérdem támadásnak vesszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!