Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolok mindig az exemre?
Valószínűleg még nem vagy túl a volt barátodon. Próbáld meg elengedni, mert utána te fogod magad rosszul érezni az új barátoddal. Nem tudom mennyi idő telt el a két kapcsolat között, de szerintem lehet több időre lett volna szükséged.
Esetleg szüneteltetheted a jelenlegi kapcsolatodat, de akkor lehet elveszíted a srácot ha még várnia kell rád. Úgyhogy szerintem talán az válhatna be, ha még több közös élményt szereznél a jelenlegi barátoddal és nem idéznéd fel a régi dolgokat az exeddel.
De az, ha eszedbe jutnak a volt barátoddal kapcsolatban jó emlékek, az normális, amiatt ne stresszeld magad, max ne a barátod előtt hozz fel ilyen dolgokat. Normális, ha szívesen emlékszel vissza jó pillanatokra, mert ezeket nem tudod kitörölni, hiszen az életed részei. És a srác is az volt, szóval az emlékezetedből kitörölni nem fogod tudni.
Idővel el kell engedni, ő már nem jön vissza...
Én is voltam ilyen szituban pár éve, de utólag örülök hogy nem jött vissza.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!