Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szeressek egy olyan embert, akit régen bántottak? Többi lent.
Szóval elég hosszú, de megpróbálom röviden-tömören.
Hogyan mutassam ki a szerelmem, szeretetem, egy olyan ember felé akit régebben a barátai bántottak, csesztettek, lelkileg. Kiröhögték, megszégyenítették, viccet csináltak belőle a „barátai”.
Ő nem tudja, hogy én erről tudok. Lehet, hogy azt gondolja, hogy Őt nem lehet szeretni, távolságtartó. Mit érezhet ezek után?
Sokat gondolkozom ezen a kérdésem… annyira sajnálom. Senki nem érdemli ezt, főleg gyermekkorban. Tudom, hogy ez maradandó sérülés neki, de hogyan segíthetnék Neki?
Nekem párom picit hasonló, bár őt sok csalódás érte nők terén és nehezebben nyílik meg.
De ettől nem hagyom el, hanem lassan próbálom kinyitni őt, úgy, hogy néha picit kibillen a komfort zónájából is. :)
Sokat kell beszélgetni. Akik szerint te sajnálom őt, azoknak nyilván csak tökéletes kapcsolatuk volt, igaz? Hisz közben maguk sem azok?
4. Sok-sok beszélgetés, rávezetés témákra. A dicséret nem feltétlenül jó, én is ágyon dicsérem a párom, de neki el is kell fogadnia azt.
Szakember is jó lehet, esetlegesen önismeret tanulása. De ezt minden embernek csak ajánlani tudom.
De olyan helyzet által, amik érdeklik őt. Videó, film, könyv, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!