Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mihez kezdjek az érzéseimmel?
20 éves fiú vagyok.
Végzős. Van egy osztálytársnőm akibe hónapok óta szerelmes vagyok (nem csak tetszik, hanem szerelmes vagyok belé), de van pasija. Jóban vagyunk, az utóbbi hetekben, hónapokban már sokkal többet dumálunk és chatelünk és nemrég már sulin kívül is csináltunk közös programot (nem csak kettesben). Egyszerre nagyon jó és nagyon rossz is vele lenni, mert borzalmasan sz*r érzés, hogy nem is próbálkozhatok nála, a barátja miatt. Mihez kezdjek? Most, hogy vége a giminek megbeszéltük, hogy tartjuk a kapcsolatot. Megfordult a fejemben, hogy elmondom neki most majd az érzéseimet, mert most már biztos, hogy nem fogom napi szinten látni szóval elkerülöm a kínos helyzeteket, viszont akkor nem hiszem, hogy akarja majd tartani velem a kapcsolatot. Mit csináljak? Mondjam el neki az érzéseimet? Vagy hívjam el randizni annak ellenére, hogy van barátja? (ezt én nem tartom annyira etikusnak) Vagy egyszerűen csak maradjunk barátok és ha majd egyszer szakít a pasijával akkor hívjam randira? Mit tanácsoltok?
Ui.: a barátja nem az osztálytársunk, 1-2 alkalommal láttam csak, de nem beszéltem még vele, tehát nem ismerem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!