Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eléggé bunkó voltam egy fiúval, és most azt mondta, hogy addig, amíg nem magyarázom meg, miért, ne várjak tőle semmit?
Figyelt kérdés
Most mit csináljak? Összejöttem egy másikkal, és ő kikötötte, hogy neki mennie kell (sokat kommentelt nálam, és nem tetszett neki, hogy ír.), és letöröltem minden kommentet. Most szakítottam, és felkerestem azt a fiút, akivel bunkó voltam, és most így reagált. Mit tegyek?2023. máj. 25. 17:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!