Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eléggé bunkó voltam egy fiúval, és most azt mondta, hogy addig, amíg nem magyarázom meg, miért, ne várjak tőle semmit?
Figyelt kérdés
Most mit csináljak? Összejöttem egy másikkal, és ő kikötötte, hogy neki mennie kell (sokat kommentelt nálam, és nem tetszett neki, hogy ír.), és letöröltem minden kommentet. Most szakítottam, és felkerestem azt a fiút, akivel bunkó voltam, és most így reagált. Mit tegyek?2023. máj. 25. 17:19
3/11 anonim válasza:
Ha nav esze a fiúnak soha többet nem beszél veled!
5/11 anonim válasza:
Igy jar aki jatszmazgat. Azt hitted hogy majd kivarja amig te kiszorakozod magad valaki massal, es csak csettintened kell, maris ugrik. Hat, rab.sztal, meg is erdemelted.
6/11 anonim válasza:
Egy h*lye p*csa vagy, így jártál.
7/11 anonim válasza:
K.u.r.v@ vagy!!!
Sírjál csak, valószínűleg a fiú is sírt miattad mert szeretett téged...
8/11 anonim válasza:
Jézusom, még ilyen sztorik is vannak xd
9/11 anonim válasza:
Két szék között a pad alá esni, ezt úgy hívják. Nem baj, néha elrontunk dolgokat, és abból jó esetben tanulunk. Ha akarsz valamit a kommenttörölt sráctól, akkor mondd el neki, hogy miért törölted, hogy értse.
Aztán majd beszélgettek, hogy ezek után ő akar-e még tőled valamit. De te akarsz tőle? Futnál vissza hozzá, hogy a másik már nincs meg? Miért?
10/11 anonim válasza:
Sajnos ezt elszúrtad. Az emberek érző lények, akiket nem lehet ide-oda dobálni, mint egy rongyot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!