Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mit jelent? (lent kifejtve)
Ma a suliban áltam és vártam az osztálytársam, es ekkor belokik a barátai A FIUT, aki torténetesen tetszik. Megkérdeztem hogy ők voltak e a táborban (Mert találkoztunk egy táborban és tuti hogy ők voltak mert köszöntek is a fiuk egymásnak), erre azt válaszolta hogy nem és gyorsan el is sietett. Valahogy furán válaszolt és nem is nézett úgy igazán a szemembe csak egy pillanatra. (Úgy viselkedett mint a lányok amikor tetszik neki valaki de nem tudom hogy fiuknál is van e ilyen hogy igy odalokik egymást meg ilyenek, de fura volt minden esetre)
Most tetszem neki vagy csak simán flegma volt? Ha volt veletek is ilyesmi vagy van véleményetek errő érdekelne (privátba is) köszi <3
Szerintem is ebből így még semmi biztos, de próbálj neki jeleket küldeni, aztán bármi lehet belőle :)
Szurkolok <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!