Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez mit jelent? (lent kifejtve)

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mit jelent? (lent kifejtve)

Figyelt kérdés

Ma a suliban áltam és vártam az osztálytársam, es ekkor belokik a barátai A FIUT, aki torténetesen tetszik. Megkérdeztem hogy ők voltak e a táborban (Mert találkoztunk egy táborban és tuti hogy ők voltak mert köszöntek is a fiuk egymásnak), erre azt válaszolta hogy nem és gyorsan el is sietett. Valahogy furán válaszolt és nem is nézett úgy igazán a szemembe csak egy pillanatra. (Úgy viselkedett mint a lányok amikor tetszik neki valaki de nem tudom hogy fiuknál is van e ilyen hogy igy odalokik egymást meg ilyenek, de fura volt minden esetre)

Most tetszem neki vagy csak simán flegma volt? Ha volt veletek is ilyesmi vagy van véleményetek errő érdekelne (privátba is) köszi <3

2023. máj. 23. 20:11
 1/5 anonim válasza:
92%
Szerintem csak zavarban volt. Engem is folyton lökdösnek, néha random lányokhoz akarnak odalökni az utcán de szerencsére annyira nem tudnak nekem jönni🤣
2023. máj. 23. 20:28
 2/5 A kérdező kommentje:
Xdd, köszi a választ, akkor nem gondolom túl
2023. máj. 23. 20:57
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is ebből így még semmi biztos, de próbálj neki jeleket küldeni, aztán bármi lehet belőle :)

Szurkolok <3

2023. máj. 23. 21:33
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Valszeg full zavarban volt, ami utalhat tetszésre, de egyelőre még biztosat nem mondanék.
2023. máj. 23. 21:46
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
A fiúk idővel rájönnek, hogy nem egymást kell lökdösni és nem így xD
2023. máj. 24. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!