Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez mennyire gyakori a 17-20-as...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mennyire gyakori a 17-20-as korosztályban, videó hívásban együtt aludni 😆?

Figyelt kérdés

Az unoka öcsém (20) néhány hete együtt van egy 18 éves lánnyal.

Nem laknak együtt csak néha járnak össze.

Van egy furcsa szokás (azt modta a srác hogy ez gyakori, normális dolog az ő korukban), hogy benyomnak egy videó hívást alvás előtt és úgy fordítják a telefont hogy ugye látható legyen az arcuk.

Egész alvás alatt megy a videó hívás.

Ezt nem akartam el hinni, hogy ilyen tényleg van 😆.

Csak nekem fúrcsa ez? Én egyből agyf*szt kaptam ezen 😀.

2023. máj. 22. 19:00
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
91%

Társfüggő exem eröltette ezt, mikor éjjel dolgoztam és állandóan az ideg járt a seggében, hogy megcsalom amint kilépek a kapun. Plot twist: soha nem csaltam meg, ő viszont engem igen.

Én ezt kontrollként élem meg, egyátalán nem aranyos, maximum annak van tálalva. Azokat sem értem, akik képesek valakivel pihentetően egy ágyban aludni úgy, hogy nincs igényük a külön ágyon alvásra :D

2023. jún. 11. 00:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!