Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszerre szeretem és gyűlölöm is? Mi ez a furcsa kavargó érzés?
Figyelt kérdés
Szóval annyit a kapcsolatunkrol roviden hogy tobb mint egy honapig minden faszsa volt aztan egy ugyan kis dolog miatt, de nagyon feltekeny lettem es ugymond szakitottunk. Volt egy par napos szunetunk amikozben le js tiltottam. Aztan feloldottam es irtam neki hogy hianyzik es kezdjuk ujra de nem tudom elfelejteni azt a kis dolgot, ott maradt bennem a harag, kozbe nagyon szeretem, de utalom is es ugy erzem hogy a bosszu is vezérel.
Nagyon furcsa, es rossz erzes:(
2023. máj. 17. 22:13
1/6 anonim válasza:
Akkor érdemes kapcsolatot kezdeni, ha már elég érett vagy rá.
2/6 A kérdező kommentje:
Már nem vagyok kisgyerek..
2023. máj. 17. 22:18
3/6 anonim válasza:
#2 Szóval egy apró dolog miatt szakítasz vele, majd letiltod, aztán meggondolod magad és mégis újra akarod kezdeni, de közben állításod szerint utálod valami miatt. Életkorilag nem vagy kisgyerek, de a szellemi fejlettség más tészta.
4/6 anonim válasza:
3: Hehe, igazad van. Ilyen őrületet.
5/6 A kérdező kommentje:
Kár volt kiírni a kérdést, ennyit a gyakoris népség értelmi/érzelmi intelligenciájáról:)
2023. máj. 17. 22:59
6/6 anonim válasza:
#5 Szóval szerinted én vagyok a hülye, miközben gyerekes dolgokat művelsz... Grat:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!