Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez jelent valamit?
Figyelt kérdés
Ma ugyanolyan ruhát vettünk fel, pedig nem beszéltünk össze.
Az orrunk, és a szemünk ugyanaz a forma.
Neki, és nekem is ugyanaz a probléma a szüleinkkel
Más suliba járunk, de véletlen sokszor összefutunk.
2023. máj. 10. 21:29
A kérdező szavazást indított:
Nem, csak a véletlen
Lehetséges
Igeen
16 szavazat
1/7 anonim válasza:
Mióta ismeritek egymást és honnan? Szoktatok találkozgatni? Istenem legalább valami használható infót adj már, mert ennyiből nehéz lesz kiindulni.
2/7 A kérdező kommentje:
Egy baráti társaságban találkoztunk, 2-4 héttel ezelőtt
2023. máj. 10. 21:32
3/7 anonim válasza:
Ez miért jelentene bármi? Az jelent valamit, ha mondjuk megdícsér, vagy elhív valahová.
4/7 A kérdező kommentje:
De nem úgy értem hogy érez e irántam valamit, hanem úgy értem hogy ez a sors jele, vagy a véletlen hogy ilyen sok bennünk a hasonlóság
2023. máj. 10. 21:56
5/7 anonim válasza:
Ne a sorsot figyeld, hanem h szeretnél e bármit is tőle. Ha tetszik külsőre és szeretnéd megismerni akkor hajrá, egyébként ne foglalkozz vele.
6/7 anonim válasza:
#4 Szép dolog a hit és fontos is sokaknak, de inkább tegyél érte, mint hogy az élettől várod a megoldást.
7/7 anonim válasza:
Semmit sem jelent, és amúgy sem létezik sors (ahogy isten és túlvilág sem), csak véletlenek vannak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!