Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miert ekkora gyoker az exem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert ekkora gyoker az exem?

Figyelt kérdés
Amikor egyutt voltunk valamikor megdicserte az illatomat, en pedig elmeseltem neki, hogy egyik baratnom egyszer azt mondta, hogy rohadt kokusz szagom van, vagyis hasonlit ra. Az exem es a haverja beallnak mogem a bufebe es a haverja meszolal, hogy “ez a (nevem)”? Erre az exem, “igen megismerem a rohadt kokusz szagarol” es elkezdtett nevetni. Eloszor nem vettem figyelembe de direkt ketszer is elmondta, hogy felfigyeljek ra. Amugy ez is visszaolvasva vicces🤣
2023. máj. 7. 07:59
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Te választottad.
2023. máj. 7. 09:06
 2/6 anonim ***** válasza:
81%
Egyszerűen nincs túl rajtad, csak a szokásos. Ezzel próbálja azt mutatni, hogy ő rohadtul túllépett rajtad, csak ez a gyerekesség elárulja. Ha legközekebb ilyen van, nyugodtan mondd meg neki, hogy lassan meg kéne tanulni nem óvodás módra szakítani.
2023. máj. 7. 10:04
 3/6 anonim ***** válasza:
74%
Nem elég, hogy te választottad, még most is vele foglalkozol...
2023. máj. 7. 11:07
 4/6 A kérdező kommentje:

Utolso, o foglakozik velem;)

Koszonom!

2023. máj. 7. 11:47
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Tudom, off, de ez valami parfüm?
2023. máj. 7. 12:32
 6/6 anonim ***** válasza:
50%
Ha esetleg volt koztetek valami intim,nyugodtan visdzavaghatsz ilyenkor, hogy kicsi a farka, 1perc alatt elelvez stb
2023. máj. 8. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!