Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tovább ebből a helyzetből?
Figyelt kérdés
Gyorsan felvázolva, január óta udvarlok egy lánynak. Minden tökéletes a viszonyban egy dolog kivételével: nem tudom, hogy hogyan “jöjjek össze” vele. Legtöbbször az iskolában beszélünk, illetve heti kétszer hazakísérem. Sajnos még nem volt kifejezett programunk ketten, mivel nagyon elfoglalt. A kérdésem arra vonatkozna, hogy miképpen szervezzek szerintetek randevút a lánnyal, s hogy hogyan legyen ténylegesen kapcsolat a mostaniból. Vagy csak straight-up bevalljam neki, hogy kedvelem?2023. máj. 5. 20:50
1/8 Nonameboi válasza:
Nem kell egyböl bevallani, hívd el valahova. Elöször úgy hívd el mintha barátokként mennétek, és ha élvezte, többször is mehettek valahová. Így ki tud épülni egy kapcsolat.
2/8 anonim válasza:
Ne valld be neki. Inkább az egyik hazakísérős elköszönésnél hívd el valahová.
3/8 anonim válasza:
szerintem nem rossz ötlet csak simán bevallani, hogy tetszel neki... ha már úgyis annyit együtt lógtok, simán lehet, h te is bejössz neki
4/8 A kérdező kommentje:
Illetve hova vigyen suli után programra? A szokásos kávézás kiesik, mivel nem szereti a kávét.
2023. máj. 6. 18:43
5/8 anonim válasza:
De ihattok mohitot is. (Van alkoholmentes)
Vagy beülni valahová, meginni egy baracklevet, ha az alkohol például kiesik. Esetleg valami séta, kajálás?
7/8 anonim válasza:
Mondd neki angolul, attól menőbbnek tűnsz!
Például mondd azt, hogy ájd lájktu sztik máj dik bitvit jor tic. Ez azt jelenti, hogy kedves hölgyem, ön nagyon tetszik nekem.
8/8 anonim válasza:
#7 nem értem miért ilyen poénos egy szerelmi kérdés alá egy ilyet beírni.
Kérdező neked meg azt tanácsolom hogy mikor hazakiséred kérdezd meg nincs e kedve beugrani egy sütire. A reakcióiból látni fogod hogy mennyire nyitott az elkövetkezendő esetleges "randikra".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!