Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet ezt leküzdeni?
Figyelt kérdés
Azok a csajok akik bejönnek, velük képtelen vagyok normálisan kommunikálni de bezzeg ha nem tetszik a csaj akkor fosom a szót2023. máj. 4. 20:20
1/4 anonim válasza:
Nekem volt már ilyen barátom és lány szempontból ez nagyon rosszul tud esni, én esetemben nagyon sok lány barátja volt és borzasztóan lekezelő volt hogy velem nem tud normálisan kommunikálni. Szerintem csak biztosítanod kell a komfort érzetet hogy tudd elengedni magad viszont ez lánytól is függ
2/4 anonim válasza:
Szerintem önbizalomhiányról lehet szó, de szerencsére ez is fejleszthető.
3/4 anonim válasza:
Nem a külsőre kell menni és akkor nincs ilyen probléma :)
4/4 anonim válasza:
Hát nekem lányként sajna ugyan ez a helyzet fiúk terén. Igazából én próbálom tudatosítani magamban beszélgetés közben, hogy a kiszemelt is ugyanolyan fiú mint a többi, akikkel tudok rendesen kommunikálni. Szerintem mást te sem igazán tudsz tenni. Gondolj arra hogy ő is csak olyan lány, mint minden másik (nyilván ez nem igaz, de próbáld meg elhitetni magaddal).
Meg ne agyald túl a beszélgetést, szerintem a lány is jobban örül így először több kis egyszerű beszélgetésnek akár spontán is, mint annak, hogy végig feszengsz,azon agyalva hogy miről kéne beszélni, és nem tudtok rendesen dumálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!