Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1,5-2 Éve tetszik a lány, lehet még valami?
Figyelt kérdés
Egyetemen ismerkedtünk meg, ő kezdeményezett barátnőjével haveromnál és nálam, pusztán barátkozás céljából valószínűleg. Azonnal megtetszett, de nem láttam rajta, hogy hasonlóak lennének az érzései, csupán az iskoláról tudtunk beszélni, és amikor 1x elhivtam találkozni egy béna kifogással nemet mondott. Azóta érdekes a kapcsolatunk, mert nagyon jóbarátok nem vagyunk, és valszeg sejti, hogy nagyon bejön nekem, viszont azt tudom róla, hogy nem szeret bunkón viselkedni. Ha kérdése van szokott hozzám fordulni és mindig jól elbeszélgetünk, ha odamegyek hozzá, de neki nem szokása kezdeményezni, ha nem iskoláról van szó. Azóta jobban megismertük egymást, szépen lassan, egyéb témák is jöttek fel. Van amikor nagyon közömbösen viselkedik, máskor mosolyog és nyitott a beszélgetésre. Most megint nem tudom kiverni a fejemből, és elkezdtem közeledni hozzá, eddig tök pozitív a dolog, mert szívesen beszélget és messengeren is dinamikus az irogatás, sok a szmájli. Illetve gyakran ülök mellé, és sokszor szokott hülyéskedni a hajával, dobálja össze vissza, tudom hogy ez nem számít sokat, de nem kényelmetlenségből teszi az biztos. Plusz sokszor össze találkozik a tekintetünk. Az biztos, hogy régebben volt neki alakuló kapcsolata, viszont most nincs jele senkinek nála, és az is valószínű, hogy nem jöttem be neki, viszont az utóbbi időben próbáltam fejlődni kommunikációban is, és úgynézki ennek lehet hatása, mert úgy veszem észre szívesebben beszél velem, viszont friendzone-nak én nyomát sem látom, mert van egyfajta feszültség közöttünk, én se feltétlen úgy beszélek vele mint egy haverral, és ő se.2023. ápr. 24. 22:33
11/11 anonim válasza:
Nem az a lényeg, hanem az, hogy hagyd békén egy darabig.
Ha hiányzol neki, majd keres.
Ha 2 év nem volt elég neked, hogy rányomulj, akkor olyan mindegy. Inkább barátkozz a gondolattal, hogy egyszer csak mással látod és vedd észre, ha más csaj meg téged akar.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!