Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » 1,5-2 Éve tetszik a lány,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1,5-2 Éve tetszik a lány, lehet még valami?

Figyelt kérdés
Egyetemen ismerkedtünk meg, ő kezdeményezett barátnőjével haveromnál és nálam, pusztán barátkozás céljából valószínűleg. Azonnal megtetszett, de nem láttam rajta, hogy hasonlóak lennének az érzései, csupán az iskoláról tudtunk beszélni, és amikor 1x elhivtam találkozni egy béna kifogással nemet mondott. Azóta érdekes a kapcsolatunk, mert nagyon jóbarátok nem vagyunk, és valszeg sejti, hogy nagyon bejön nekem, viszont azt tudom róla, hogy nem szeret bunkón viselkedni. Ha kérdése van szokott hozzám fordulni és mindig jól elbeszélgetünk, ha odamegyek hozzá, de neki nem szokása kezdeményezni, ha nem iskoláról van szó. Azóta jobban megismertük egymást, szépen lassan, egyéb témák is jöttek fel. Van amikor nagyon közömbösen viselkedik, máskor mosolyog és nyitott a beszélgetésre. Most megint nem tudom kiverni a fejemből, és elkezdtem közeledni hozzá, eddig tök pozitív a dolog, mert szívesen beszélget és messengeren is dinamikus az irogatás, sok a szmájli. Illetve gyakran ülök mellé, és sokszor szokott hülyéskedni a hajával, dobálja össze vissza, tudom hogy ez nem számít sokat, de nem kényelmetlenségből teszi az biztos. Plusz sokszor össze találkozik a tekintetünk. Az biztos, hogy régebben volt neki alakuló kapcsolata, viszont most nincs jele senkinek nála, és az is valószínű, hogy nem jöttem be neki, viszont az utóbbi időben próbáltam fejlődni kommunikációban is, és úgynézki ennek lehet hatása, mert úgy veszem észre szívesebben beszél velem, viszont friendzone-nak én nyomát sem látom, mert van egyfajta feszültség közöttünk, én se feltétlen úgy beszélek vele mint egy haverral, és ő se.

2023. ápr. 24. 22:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha akarna, elmondta volna.

Csak meg akarja tartani a baratsagot.

2023. ápr. 24. 22:43
 2/11 anonim ***** válasza:
22%
Hívd el magadhoz filmezni és iszogassatok valami gyenge alkoholt, baileys-t általában szeretik a csajok, vagy martinit, vagy pezsgőt, hátha egymásra hangolódtok kicsit... 🍸
2023. ápr. 24. 23:49
 3/11 anonim ***** válasza:
66%
Nem akar toled semmit. Stop simping.
2023. ápr. 25. 09:47
 4/11 anonim ***** válasza:
94%
Az embernek sok másik ember tetszik, mégse "lehet valami" mindenkivel, aki tetszik.
2023. ápr. 25. 09:51
 5/11 anonim ***** válasza:
82%
Ez csak barátság. Semmi több nem lesz ebből szerintem.
2023. ápr. 25. 14:33
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Elég valószínű, hogy csak barátok lehetünk. Viszont nagyon nehéz elfelejtenem, és ha beszélek vele utána folyamatosan hiányzik. Nem akarok needy-nek tünni meg simp sem vagyok, sosem teszek meg olyat a lánynak amit egy barátért akár ne tennék meg. Szimplán maga a személyisége, az ahogy beszél, reagál a dolgokra, ahogy gondolkodik, nagyon tetszik és barátok szerint is (külsö szemmel nézve) vannak hasonló "hülyeségeink". Én eddig kifejezetten rosszul, és bénán közeledtem mindig is a lányok felé, mert nehéz úgy,ha nem lehetek őszínte azzal kapcsolatban, hogy mennyire élvezem a társaságát. Ez a barátság viszont ami küztönk van elég felületes, szóval egyetem után valószínűleg nem beszélnénk többet, hogyha ez marad a felállás, ezért is gondoltam érdemes lenne elmondanom neki, hogy ne csak azt lássa, hogy igy vagy úgy bejött nekem , hanem a valós érzéseimet.
2023. ápr. 25. 17:01
 7/11 anonim ***** válasza:

Próbáld meg, de készülj fel rá, hogy azzal vége is lehet közöttetek minden kapcsolatnak.

Egyetemen első évfolyamon belezúgtam egy csoporttársamba, ugyan nem mondtam ki, de egyértelműen éreztettem vele és ez neki egy idő utána nagyon terhessé vált, úgyhogy le is ültetett és kerek perec megmondta, hogy nem lesz köztünk semmi, van sok szép lány, keressek helyette mást.

Emlékszem, nagy szerelmi háromszögek (vagy inkább sokszögek) születtek akkor, A szerette B-t, C szerette A-t, B szerette D-t, D szerette E-t és így tovább. A régi szép idők...

2023. ápr. 25. 17:10
 8/11 A kérdező kommentje:
Épp ezaz, hogy már másféle évvel ezelött éreztettem vele, gyakran kerestem a társaságát meg ilyenek, csak volt egy időszak amikor alakult neki valakivel, ezt barátnőjétől tudom. Csináltam vicces hülyeségeket is, és minden alkalmat kihasználtam, hogy kettesben beszélgessek vele, szóval biztosan sejtette, hogy tetszik, de mai napig nem változott semmi. Nyilvánvalóan ő nem érez így mint én, viszont néha látni olyan példát, hogy megváltozik egy lány érdeklődése, és arra gondoltam, ha összeszedném magam akkor megmutathatnám neki, hogy mennyire jó lenne, ha több időt töltenénk együtt.
2023. ápr. 25. 17:22
 9/11 anonim ***** válasza:
70%

"arra gondoltam, ha összeszedném magam akkor megmutathatnám neki, hogy mennyire jó lenne, ha több időt töltenénk együtt"

Ezt még olvasni is rossz. Kullancs akarsz lenni? Szerintem ne könyvekből meg tutorialokból tanulj csajozni.

Hagyd inkább békén pár hétig. Kezdj el tanulni mondjuk egy nyelvet, tervezd be, hogy amíg nem tanulsz meg 1000 szót, mondatot spanyolul, addig rá se nézel instán sem, sehol és nem is keresed.

Ha észre sem veszi, hogy eltűntél, akkor le van tudva. Ha meg ő keres, mert hiányzol neki, akkor meg kérdezz rá, hogy haverilag hiányoztál, vagy lehetne több is?

2023. ápr. 25. 18:12
 10/11 A kérdező kommentje:
Szoktam tanulni, meg csinálok egyéb dolgokat is.... Spanyolul pont tanulok is. Meg gitározok is pl. Start up-ban veszek részt.
2023. ápr. 25. 19:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!