Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1,5-2 Éve tetszik a lány, lehet még valami?
Ha akarna, elmondta volna.
Csak meg akarja tartani a baratsagot.
Próbáld meg, de készülj fel rá, hogy azzal vége is lehet közöttetek minden kapcsolatnak.
Egyetemen első évfolyamon belezúgtam egy csoporttársamba, ugyan nem mondtam ki, de egyértelműen éreztettem vele és ez neki egy idő utána nagyon terhessé vált, úgyhogy le is ültetett és kerek perec megmondta, hogy nem lesz köztünk semmi, van sok szép lány, keressek helyette mást.
Emlékszem, nagy szerelmi háromszögek (vagy inkább sokszögek) születtek akkor, A szerette B-t, C szerette A-t, B szerette D-t, D szerette E-t és így tovább. A régi szép idők...
"arra gondoltam, ha összeszedném magam akkor megmutathatnám neki, hogy mennyire jó lenne, ha több időt töltenénk együtt"
Ezt még olvasni is rossz. Kullancs akarsz lenni? Szerintem ne könyvekből meg tutorialokból tanulj csajozni.
Hagyd inkább békén pár hétig. Kezdj el tanulni mondjuk egy nyelvet, tervezd be, hogy amíg nem tanulsz meg 1000 szót, mondatot spanyolul, addig rá se nézel instán sem, sehol és nem is keresed.
Ha észre sem veszi, hogy eltűntél, akkor le van tudva. Ha meg ő keres, mert hiányzol neki, akkor meg kérdezz rá, hogy haverilag hiányoztál, vagy lehetne több is?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!